Un proiect Kickstarter de succes

KickstarterIn caz ca nu stiai, Kickstarter este un site web care ofera posibilitatea utilizatorilor sa posteze un proiect de afaceri pentru care are nevoie de finantare. Acesta este analizat de Kickstarter si in functie de cat este de bine realizat ai sanse sa primesti banii de care ai nevoie pentru a pune toata afacerea pe roate. Conteaza foarte mult sa oferi avantaje importante si tentante pentru sustinatorii proiectului tau.

Toate proiectele sunt analizate cu grija de cei de la Kickstarter si ei decid care proiect ajung sa fie plasate pe prima pagina. De obicei proiectele care sunt plasate pe prima pagina au sanse de finantare de 89% fata de cele care nu sunt postate deloc pe prima pagina. In analiza lor, cei de la Kickstarter au in vedere urmatoarele aspecte:

1. Sa ai un termen de livrare scurt

Este logic faptul ca un proiect cu un termen de livrare mai scurt va fi favorizat si va avea sanse mai mare de finantare. Din punct de vedere statistic 25% din proiectele care ajung sa fie finantate primesc cu plus minus 3% din necesarul de finantare. Daca un proiect de finantare are nevoie de 10 000 de dolari si o perioada de livrare care nu depaseste 30 de zile atunci sansele de finantare sunt de 35%.

2. Sa ai un necesar de finantare bine stabilit

Este de inteles ca si banii au valoarea lor in toata aceasta afacere, la urma urmei acesta este intregul scop al acestei afaceri. Cu cat este mai mare necesarul de finantare cu atat sansele de finantare sunt mai scazute. Sansele de a obtine un o suma de finantare dubla fata de cea care ai propus-o initial sunt mai mici de 5%.

3. Sa ai cat mai multi prieteni

Conteaza foarte mult numarul de prieteni de pe Facebook. daca ai 10 prieteni pe Facebook vei avea sanse de finantare de 9%, acestea urca pana la 40% daca ai mai bine de 1000 de prieteni.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *