Un iMac pentru putin peste 1000$

Ideea de a avea un PC iMac pentru pretul de putin peste 1000$ este una destul de placuta. La urma urmei este un produs Apple. Cei de la Apple sunt recunoscuti pentru produsele lor destul de piparate cand vine vorba de pret. Totusi ideea ca dai mai mult pe un produs de calitate ar trebui sa te linisteasca. De asemenea brand experience-ul oferit de cei de la Apple este unul din cele mai bune sisteme din lume la ora actuala.

Apple iMac
Apple iMac

Avand in vedere pretul destul de mic al acestui nou sistem din seria iMac, era si de asteptat ca peformanta acestora nu va fi una de top. Totusi pentru acest pret vei primi un display de 21.5 inch, un display ce va rula la o rezolutie full HD de 1920 x 1080 de pixeli. Procesorul cu care vine PC-ul vine cu un procesor Intel Core i5. Insa acesta nu este un i5 foarte performant. Avand in vedere dimensiunile reduse ale sistemului all in one, procesorul va functiona la o frecventa de doar 1.4 GHz si va avea doar doua nuclee. Acesta va avea integrat si procesorul grafic, un Intel HD Graphics 5000. Acesta va fi ajutat de cei 8 GB de memorie DDR3 si un HDD de 500 de GB.

Sistemul nu este unul deosebit de performant si se alfa in gama produselor low-mid end in ziua de astazi. Ramane de vazut insa daca simplu fapt ca produsul este un Apple va fi suficient pentru a spori vanzarile.

Poti sa imbunatatesti performantele acestui sistem dar nu vei avea prea multe optiuni. Singura optiune demna de luat in considerare ar fi upgrade-ul la un SSD de 256 de GB.

Pretul va fi de 1099 $, cu 200 de dolari mai putin fata de cel mai ieftin produs iMac de pana in prezent. Sistemul va folosi OS X Maveris ca sistem de operare.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.