Traditii de Craciun pentru copilul tau

Mai este foarte putin si va veni Craciunul. Aceasta sarbatoare este cea mai frumoasa din an si din acest motiv este destul de important sa facem lucrurile sau sa tinem cont de traditiile care infrumuseteaza aceasta sarbatoare.

Exista multe traditii de care ar trebui sa tinem cont mai ales in momentele de sarbatoare. Ce trebuie sa facem si ce anume trebuie sa amintim copiilor din traditiile de iarna?

In primul rand, nu trebuie sa il uitam pe Mos Craciun. Oricum, daca il vom uita noi cu siguranta ei nu il vor uita si iti vor aminti de vine Mos Craciun cu daruri. Trebuie sa iti obisnuiesti copilul sa ii scrie o scrisoare lui Mos Craciun. Trebuie ca micutul sa stie ca trebuie sa faca anumite lucruri daca isi doreste sa primeasca anumite lucruri. Suntem deja pe ultima suta de metri, iar Mosul trebuie sa aiba suficient timp pentru a confectiona jucariile si a pregati darurile. Incurajeaza-ti micutul sa o scrie acum, sa o accesorizeze si sa o impacheteze frumos, apoi sa ti-o dea tie pentru a o pune la “posta”

Bradul este un simbol al Craciunului. Copilul tau trebuie sa stie sa contribuie la impodobirea bradului si sa stie sa se bucure de aceste momente magice. Este foarte important sa faceti o traditie din impodobirea bradului. Toata lumea, indiferent de varsta trebuie sa participe la impodobirea bradului. Poti sa iti incurajezi copilul sa confectioneze diferite globuri sau ornamente pentru perioada. Acest lucru te va ajuta foarte mult sa creezi o atmosfera frumoasa in familia ta. Nu trebuie sa duci multa munca de convingere pentru a-ti ademeni copilul in aceasta activitate, intrucat este unul dintre cele mai asteptate momente ale perioadei.

 

Colindele de  Craciun nu trebuie sa lipseasca din obiceiurile voastre. Este foarte important sa faci astfel incat copilul sa stie sa colinde.

Related Posts

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *