Top 3 cele mai frumoase parfumuri

Frumusetea unei femei este masurata, adesea, nu numai prin modalitatea in care se comporta sau se misca, ci si prin modalitatea prin care isi alege ceva de imbracat, in functie de ocazie. „A purta” nu reprezinta nimic altceva decat un termen general, care acopera o multime de lucruri pe care o femeie le face pentru a-si evidentia frumusetea si mai tare. O femeie stie cum sa isi aleaga rochia potrivita pentru un eveniment special. De asemenea, o femeie este constienta ca o rochie de calitate necesita o pereche de pantofi dar si accesorii care sa ii scoata in evidenta eleganta. Dar, cel mai important, frumusetea unei femei este definita de un parfum de calitate. Pentru femeile care isi doresc sa atraga atentia asupra lor la petreceri sau alte evenimente, iata aici care sunt cele mai tari parfumuri, ce se potrivesc la diferite ocazii.

Parfumuri clasice

  1. Obsession este un parfum marca Calvin Klein- unul din cele mai importante brand-uri de parfumuri din intreaga lume, de ani de zile. Obsession nu este un rezultat real al combinatiilor de parfum, ci emana un miros simplu, dar puternic. Astfel, daca ai o intalnire sau un meeting important si iti doresti ca toata lumea sa te tina minte, cel mai bine ar fi sa folosesti acest tip de parfum.
  2. Poison Pure- iti doresti sa gasesti un parfum care sa faca o diferenta impresionanta in cadrul unei nopti pline de magie? Daca ai raspuns cu da, inseamna ca trebuie sa alegi Pure Poison de la Christian Dior. Acesta este un tip de parfum care atrage oamenii in jurul persoanei care il poarta. Este tentant si poate fi purtat indiferent de ocazie.
  3. Chanel No.5- Ei bine, acesta este considerat a fi un parfum clasic, deoarece a fost lansat pe piata in anul 1921- in caz ca nu stiai. Este un tip de parfum ce intruneste toate calitatile unei femei, devenind un fel de „favorit al tuturor timpurilor”, fiind si parfumul preferat al celebrei Marilyn Monroe.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *