Tipuri de femei pe care barbatii le evita

Sigur ca exista anumite tipuri de femei pe care barbatii le evita cu orice pret atunci cand se intalnesc cu o femeie. Sigur ca si femeile isi pot dori sa nu sa mai continue o relatie dupa ce observa anumite lucruri neplacute la un barbat.

Sigur ca la fel ca si femeile, si barbatii au propriile criterii atunci cand isi aleg o partenera. Este foarte important sa stiti ca exista mai multe tipologii de barbati, fiecare avand si alte preferinte. In cazul in care observa ca ceva nu este in regula, sau nu le place un anumit gest la femeia cu care filtreaza, barbatii vor pleca desutl de repede din relatie. Iata care sunt tipurile de femei evitate de barbati:

Aceasta femeie traieste intr-o lume de basm in care nu realizeaza cum functioneaza o relatie adevarata. Barbatii evita femeile care nu pot sa faca fata problemelor sociale si financiare zilnice. In plus, sunt dezamagiti cand femeile incearca sa profite de generozitatea lor. Lasa-te surprinsa de lucrurile frumoase ce vor veni cu siguranta, pentru ca si basmele pot deveni realitate, dar ramai cu picioarele pe pamant pentru a nu trai toata viata in asteptarea printului pe un cal alb.

Ai obiceiul sa incerci sa iesi in evidenta cu inteligenta ta? Evita sa faci acest lucru la o prima intalnire! Barbatii se simt intimidati de fetele care vorbesc o multime de limbi straine sau au cel putin 3 diplome universitare. In loc sa ajungi la astfel de situatii jenante testandu-ti partenerul in diferite domenii, comporta-te natural si impresioneaza-l cu bunatatea ta.

Este foarte important sa ai grija cum te comporti cu barbatul la prima intalnire deoarece isi poate face o impresie proasta inca de la inceput. Trebuie sa ai grija sa fii tu, sa nu incerci sa fii o alta persoana insa sa te simti detasata de situatie.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *