Stailer

Te-ai pregătit de vară? Dacă nu, te ajută Stailer!

Cine nu iubește vara? Acel anotimp – cheie al distracției și al petrecerii? Parcă toată munca de peste an și toate problemele merită doar pentru aceste momente unice pe care ni le oferă vara și alte anotimpuri nu. Relaxare și voie bună la pachet, atât în concediu, cât și la piscină sau chiar cabane. Este parte din an în care oricât de obosit ai fi, vrei să nu pierzi nicio secundă. Totuși, acum că bate la ușă din ce în ce mai puternic, tu ești pregătit?

Cu siguranță știi despre ce pregătit vorbesc și nu este vorba doar despre ținute și încălțăminte, ci și cele de la nivel corporal. Coafura care și-a pierdut forma peste iarnă din cauză că a crescut destul de mult trebuie aranjată din nou și poate chiar scurtată pentru că va fi foarte cald afară și vrei să te incomodeze. Chiar și tenul tău are nevoie de o curățare și dacă tot ești la cosmetician, optează și pentru o epilare. Cum să beneficiezi de toate acestea cât mai repede? Accesezi Stailer!

Haide și tu la salon!

Este păcat să nu arăți mereu bine, mai ales acum când să îți faci programare la salon este atât de ușor. De când a apărut Stailer poți vedea toate informațiile despre saloanele din orașul tău în același loc și te poți chiar programa la oricare dintre ele.

Când? – Atunci când poți ajunge.

Cât costă? – Absolut niciun ban.

Ce servicii sunt disponibile? – Toate din sfera hair and beauty.

Cine poate accesa Stailer? – Orice persoană iubitoare de beauty.

La orice întrebare cu privire la Stailer, răspunsurile pot surprinde pe oricine și motivele pentru ca și tu să faci parte din comunitatea Stailer sunt multe. Poți beneficia de programari la coafor in Cluj, Iași, Timișoara, Oradea și București după ce realizezi în 5 minute o programare. Numărul orașelor va fi cu siguranță mai mare cu timpul, pentru că platforma Stailer are aproximativ un an de când activează.

Vezi tot ce te interesează pe platformă, astfel încât să poți face tu alegerea unde vrei să mergi, nu să mergi acolo unde a mai rămas loc. Nu mai trebuie nici să aștepți săptămâni până ce stilistului i se mai eliberează agenda. În câteva minute ai rezolvat problema și poți merge să te pregătești de vară mai repede decât ai fi crezut.

Fii parte din comunitatea Stailer

Pentru că este complet transparent cu orice informație, poți să vezi serviciile de la salonul Vestige alături de liste de prețuri, stiliști și chiar timp de lucru. Dacă ai mers la ei și ți-au plăcut rezultatele, poți oricând să te întorci și dacă ai cont creat îi găsești foarte repede. Asta pentru că un cont îți permite să vizualizezi unde și când ai fost precum și setarea unui reminder.

Este o agendă virtuală la îndemână atât cu informații, cât și cu ajutor pentru că reminderul sună înainte de programare, astfel încât să nu uiți de ea. Poți chiar și să accesezi harta de pe platformă pentru a vedea locațiile exacte ale saloanelor.

Accesează www.stailer.ro și încearcă și tu să îți faci o programare! Nu vei regreta.

Contact:

support@stailer.ro.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.