stiinta-haine-sexy

Stiinta iti spune cu ce sa te imbraci daca iti doresti sa fii mai sexy

In fiecare sezon apare cate o revista care iti spune care sunt trend-urile sezonului, adica „ceea ce se poarta” si „ceea ce nu se poarta”. Ei bine, rochia neagra este singura care ramane in topuri si nu isi schimba niciodata pozitia in functie de sezon. Insa, nu poti sa te declari a fi mandra proprietara a 10 rochii negre care sa te faca sa te simti minunata si atractiva. Cu toate acestea, stiinta sustine ca exista si alte lucruri care pot face ca o femeie sa se simta fabuloasa.

3 lucruri care te vor face sa te simti sexy

Rosu- Bine, nu trebuie sa te imbraci in rosu din cap pana in picioare, insa aceasta culoare poate face ca o femeie sa se simta mai atractiva. Potrivit unui studiu realizat de Oamenii de stiinta de la Universitatea Rochester, se pare ca rosu este o culoare ce imbunatateste nivelul de atractie al barbatilor fata de femei. Acest lucru este valabil si in cazul buzelor rosii, care fac ca  femeie sa fie si mai atractive din punct de vedere sexual.

O rochie mulata pe corp- Aceasta ar putea fi un lucru destul de socant, insa oamenii de stiinta chiar au facut cercetari in acest sens si au descoperit urmatoarele lucruri: a purta o rochie mulata pe corp, care arata liniile corpului, este o modalitate perfecta de a castiga inima unui barbat. Oamenii de stiinta de la Universtatea Victoria Wellington, Noua Zeelanda, au descoperit ca rochiile care subliniaza soldurile si talia atrag atentia asupra sanilor femeilor.

Tocuri- Nu numai tocuri, ci tocuri foarte inalte. Potrivit unui studiu al Archives of Sexual Behaviour, a purta tocuri inalte poate scoate in evidenta picioarele, gleznele si chiar fundul. In schimb, toate aceste lucruri te vor face sa te simti mai atractiva, asa ca, data viitoare cand iti doresti sa iesi in oras si fii sexy, poarta niste pantofi cu toc inalt.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.