SteamBoy un nou PS Vita

steamboy
SteamBoy

Cu totii stim de mini consola gaming a celor de la Sony. Playstation Vita este o mini consola care iti ofera posbilitatea de a juca o parte din jocurile de pe consola Playstation intr-o varianta portabila.

Valve a anuntat cu cateva saptamani in urma ca au amanat lansarea mult asteptatelor Steam Machines. Pentru a ne mai indulci asteptarea, acestia au anuntat ca vor lansa si o mini consola asemanatoare cu cea a celor de la Sony, numita SteamBoy. SteamBoy se vrea a fi o varianta portabila a unui Steam Machine.

Sincer, sunt mult mai entuziasmat de ideea legata de SteamBoy decat de Steam Machine in sine. Steam Machine-ul va fi in esenta un PC care va fi mereu conectat la Steam. Nu se va diferentia foarte mult de un PC normal. Fapt ce nu va face Steam Machine-ul o alegere foarte buna, doar daca va veni cu un pret foarte bun.

SteamBoy-ul pe de alta parte pare a aduce ceva ce toti ne dorim. Ceva nou, posibilitatea de a juca jocurile de pe PC pe o mini consola gaming. Valva a anuntat ca SteamBoy va fi echipat cu un procesor quad core, 4GB de memorie RAM si un spatiu de stocare de 32 GB cu optiunea unui slot SD. Acesta va lua infatisarea unui Gamepad cu un ecran de 5 inch in centru. Va avea 8 butoane in partea de sus, 4 trigere laterale si 2 touchpad-uri (solutia Valve care se vrea a inlocui clasicele Stick-uri de pe gamepad-uri).

Avand in vedere performantele SteamBoy-ului, nu ar trebui sa ne asteptam sa jucam ultimile jocuri aparute. Chiar si asa vom putea juca jocuri destul de mari si placute ca si cum am avea un PC la dispozitie.

Valve a spus ca vor lansa SteamBoy cel mai probabil anul viitor. Probabil ca acesta va fi lansat in acelasi timp cu Steam Machine.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.