stailer

Stailer – revolutioneaza programarile la salon

Din anii 90 si pana acum am ajuns sa facem absolut toate lucrurile cu o viteza impresionanta. Fiind fiinte care se adapteaza la orice este necesar, am dobandit de-a lungul anilor skill-uri de care nici nu stiam ca suntem capabili. Tehnologia a prins avant, iar acum orice lucru are o aplicatie care-ti usureaza viata. Acum programarile la salon se fac in mediul online, exact ca si cumparaturile preferate. Stailer a venit sa revolutioneze domeniul de hair&beauty, facand programarile la salon, floare la ureche.

Programari oricand, oriunde

Stailer activeaza in prezent in 4 mari orase Iasi, Oradea, Timisoara si Cluj Napoca, iar pe viitor se va extinde. Este o platforma online care-ti permite sa gaseti in zona ta toate saloanele care te pot primi pentru serviciul de infrumusetare de care ai nevoie, chiar si in urmatoarele ore. Daca te-ai saturat sa cauti pe net pagini peste pagini, sunand la fiecare salon in parte, iar fiecare sa-ti zica “Nu avem loc pana saptamana viitoare!” ca intr-un final sa te declari invins/a si sa renunti, atunci Stailer este pentru tine. Platforma poate fi folosita de catre oricine, chiar si de catre barbatii carora le place sa aiba un aspect intretinut. Deci daca ai nevoie de programari astazi la ingrijire barba in Oradea de exemplu, se va gasi cu siguranta un salon care sa te primeasca pe un “tron” pentru a te trata regeste.

In lumea Stailer gasesti saloane pentru o varietate de servicii din domeniul de infrumusetare. Cu doar cateva clickuri si selectarea filtrelor, Stailer iti pune la dispozitie lista cu saloane de beauty aproape de tine in Oradea pentru a-ti petrece cele mai relaxante ore de rasfat la salonul preferat.

Stailer va deveni agenda ta preferata

Stim cu totii cat e de greu sa te mentii organizat cand ai o mie de lucruri de facut si tot atat de multe ganduri in minte. Uneori poti uita complet de o programare, iar tu poti incurca mai mult stilistul. Acum nu mai este cazul sa iti faci griji, pentru ca pe Stailer poti seta remindere care sa iti aduca aminte la timp de locul unde trebuie sa ajungi.

Platforma este complet gratuita si poate fi folosita in orice ora din zi si din noapte. In plus poti anula programarile cu la fel de multa usurinta fara a mai purta conversatii telefonice incomode in care trebuie sa explici de ce nu mai ajungi. Stilistul are astfel timp sa isi reorganizeze agenda. Iar daca pentru orice motiv unul din stilisti nu te poate primi, la fel vei fi anuntat in timp util printr-un sms, pentru ca tu sa poti sa iti faci o programare altundeva. Fiecare salon in parte vine insotit de poze cu lucrarile realizate si locatia in sine, pentru a-ti face cat mai simpla alegerea.

Programarile le poti face si fara un cont de client, insa acesta aduce mai multe beneficii. Stailer este user friendly, este o platforma definita de simplitate, rapiditate si usurinta, totul gratuit. Oricine poate sa o foloseasca fara sa isi „prinda urechile” in ea. Intra pe stailer.ro ca sa te convingi!

Pentru detalii le poti scrie la support@stailer.ro

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.