stailer

Stailer îți schimbă stilul de viață

Modul în care arătăm poate avea un efect covârșitor asupra succesului în afaceri sau satisfacției în viața sentimentală. Iar dacă o vorbă din popor spune că nu haina îl face pe om, mulți apreciază modul în care arătăm, iar înfățișarea noastră ne poate schimba radical opțiunile în viața de zi cu zi. Astfel, nu puține sunt domeniile unde o înfățișare plăcută este apreciată, iar atunci când aceasta este întreținută cu gust și cu stil, cu atât mai mult. Stailer vine în întâmpinarea celor care fac din frumusețea corporală un mod de viață, cu o platformă special dedicată, în care se întâlnesc clienți și profesioniști, deopotrivă.

Schimbă-ți obiceiurile în ce privește programarea la salon

Desigur, pentru un look îngrijit și atent ales, primul pas pe care trebuie să-l faci este o vizită la un salon de cosmetică sau de îngrijire corporală. Deși acestea pot părea oarecum exclusiviste, destinate persoanelor din înalta societate, în realitate, acestea au devenit astăzi accesibile oricui, fiind frecventate de persoane din toate categoriile sociale. Prin urmare, un tuns simplu sau un coafat, o aranjare a sprâncenelor sau un machiaj pentru o anumită ocazie reprezintă servicii la care oricine a apelat, cel puțin o dată în viață. Cum faci însă ca aceste servicii să devină și mai accesibile, mai aproape de tine? Te invităm să vezi si acest articol, pentru a studia oportunitățile pe care le ai la dispoziție prin cea mai nouă platformă de styling din orașul tău.

Fără telefoane inutile, fără drumuri nesfârșite prin oraș

Cu toții știm cât de greu este să obții o programare la un salon de coafură sau frizerie într-o perioadă aglomerată din an sau în weekenduri. Agende supraîncărcate și aglomerație pe scaunele de așteptare, toate acestea nu trebuie să te demoralizeze. Cu ajutorul platformei Stailer, ai posibilitatea de a obține o programare stând comod în fotoliul tău de acasă.

Nu mai este nevoie să iei site-urile saloanelor din oraș la rând, în încercarea de a prinde pe cineva la telefon pentru o programare. De asemenea, nu este nevoie să te deplasezi în niciun fel, pentru a parafa o programare. Cu doar câteva click-uri pe calculator sau pe telefonul mobil, poți obține programarea mult visată.

Personalizat pe nevoile tale

Odată cu accesarea platformei Stailer, nu vei mai fi nevoit să stai cu emoții la gândul că salonul în care ai intrat nu va avea disponibile serviciile dorite de tine. Avantajul în acest caz este că site-ul vine în sprijinul tău, prin afișarea rezultatelor în mod personalizat, în funcție de preferințele tale.

Astfel, după ce ai introdus orașul de reședință, serviciile oferite și ora la care ai dori programarea, Stailer îți afișează rezultatele care corespund cerințelor tale. În plus, vei putea avea acces la prețurile de referință pentru serviciile dorite de tine, precum și la imagini din interiorul saloanelor selectate. Din acest punct, mai ai doar un pas până la obținerea programării, prin introducerea datelor personale și de contact, pe care vei primi un mesaj de confirmare din partea salonului selectat.

Contact: support@stailer.ro

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.