stailer

Servicii de înfrumusețare pentru bărbați, disponibile online, prin Stailer

Bărbații sunt, uneori, mult mai pretențioși decât femeile atunci când vine vorba de serviciile de înfrumusețare. Aceștia aleg saloane renumite pentru a le întreține aspectul fizic și se orientează doar către profesioniști. Bineînțeles, acest lucru ar trebui să fie valabil pentru toată lumea, însă fiecare dintre noi are perspective diferite pentru ceea ce este bun sau rău. În următoarele rânduri vei descoperi servicii de înfrumusețare pentru bărbați, disponibile online.

Dacă ești la birou, la o întâlnire de afaceri, în oraș cu soția sau iubita și vrei să te programezi la salon, o poți face foarte simplu. Este vorba despre platforma Stailer, cea care îți oferă posibilitatea de a-ți rezerva locul la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta. Această platformă oferă servicii de înfrumusețare de la peste 1000 de saloane din 41 de orașe din România. Printre ele se numără zone mai mult sau mai puțin populate. 

Serviciile de înfrumusețare pentru care poți opta corespund atât femeilor, cât și bărbaților. Te poți programa la servicii de pedichiura barbati Tulcea în doar câțiva pași simpli, iar dacă te afli într-un alt oraș îl poți căuta în listă. Programările se fac online, fie de pe laptop sau computer, fie de pe tabletă sau telefonul mobil. 

Care sunt serviciile pe care le pot solicita bărbații?

Saloanele pentru care poți opta se găsesc într-un număr mare și le poți ordona în funcție de preț, rating sau recomandare. La fiecare dintre ele ai posibilitatea de a vizualiza prețul unui serviciu, recenzii ale clienților, locația exactă sau fotografii cu lucrările stiliștilor. În plus, prin catalogul cu inspirație poți lua o decizie, având la dispoziție numeroase fotografii cu diferite servicii prestate de stiliștii existenți pe stailer.ro. 

În materie de propriile alegeri, poți opta pentru tuns, aranjat, pensat, barbă, manichiură și pedichiură, tratamente pentru păr, epilare periodică și definitivă, masaj pentru bărbați și cosmetică masculină. Toate acestea pot fi accesate direct de pe site, iar la fiecare salon în parte vei putea vedea modul în care se lucrează, cât și ce părere au alți clienți despre salonul respectiv. Ai aici mai multe detalii despre platforma Stailer. 

Descoperă aplicația și programează-te mai simplu!

Aplicația Stailer este complet gratuită și îți oferă ocazia de a te programa online de oriunde te-ai afla. Se descarcă de pe App Store, Google Play sau App Gallery și este disponibilă pe tabletă și pe smartphone. Modul ei de utilizare este similar cu platforma, așadar nu vei întâmpina probleme. 

Totuși, dacă nu te descurci cu efectuarea programărilor, poți solicita ajutor pe site prin live chat sau prin ghidul video care îți explică ce trebuie să faci.

După ce ai descărcat aplicația, creează-ți un cont, apoi începe să te programezi. Totul se face foarte facil și rapid, specificând detalii despre locația unde vrei să te programezi, serviciul de care ai nevoie, genul tău, data și ora programării. La final nu mai rămâne decât să alegi salonul și să apeși pe butonul „Rezervă”.

Contact: support@stailer.ro

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.