Service-uri auto

Un service auto, numit de americani si “garage”, este locul ideal unde iti poti duce automobilul atunci cand tu singur nu mai stii ce sa ii faci sau nu vrei sa risti sa ii dai un diagnostic pe care ulterior poti ajunge sa-l regreti.

Acolo, specialistii in domeniu, mai exact mecanicii auto sau electricienii, iti vor examina masina, iti vor spune exact ceea ce are de suferit aceasta si de asemenea vor hotari ceea ce trebuie mai exact de facut pentru a fi ca inainte.

Impreuna cu acesti tehnicieni apoi, tu vei vedea ce piese trebuie inlocuite sau atasate, ce stricaciuni ar trebui reparate, ce piese exista in service sau ce piese vor fi comandate special pentru masina ta, ca in cele din urma sa conveniti si un pret potrivit pentru toate imbunatatirile si serviciile intreprinse de catre mecanici.

Service-uri de piese si reparatii

Exista pe piata service-uri si service-uri. Unele dintre ele detin piese de schimb pentru infrumusetarea automobilului tau, altele nu, si de aceea uneori in acest caz durata de asteptare a reparatiei este mai mare.

Service-urile pot fi de obicei magazine specializate in diferite piese auto cum ar fi frane, tevi  sau tobe de esapament, transmisii, cauciucuri, anvelope, sisteme de franare, suspensii, baterii de masina, jante.

Service-uri de “tuning”

 

Pe langa piese de schimb, un service bun mai poate oferi si urmatoarele: schimburi de ulei, intretinerea aerului conditionat, intretinerea aspectului exterior si interior al masinii, servicii de electronica cum ar fi montare de boxe, radio, antena, subwoofer, amplificatoare, sisteme de navigatie, produse multimedia si alarme.

Service-urile auto, dupa cum spuneam si mai sus, pot oferi reparatii la vopsea, reparatii in caz de zgarieturi, uzura, lovituri cauzate de mici incidente, dar si accidente mari care au dus la grava avariere a masinii. Cum unele “garage”-uri sunt specializate pe reparatii si intretinere, altele sunt specializate pe “tuning”, adica pe reconditionarea masinii si schimbarea aspectlui acesteia, intr-un fel in care sa se potriveasca cu cerintele si dorintele sau excentricitatile proprietearului.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *