programare la salon cu stailer

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar tu ai nevoie de un look special. Programează-te cu Stailer

Se pare că programările la salon au devenit atât de anevoioase precum închirierea unei cabane de revelion. Trebuie să cauți din timp pentru a găsi un loc liber pentru că toate saloanele de beauty sunt ocupate în acea perioadă. Printre sarmale și cozonaci, la ceas de seară, oricât de obosite ar fi, gospodinele trebuie să arate bine, să aibă o coafură nouă. Și pentru că nu mai au timp să se aranjeze acasă, preferă se programeze la un salon, să se lase pe mâna profesioniștilor, dar și pentru a avea câteva momente de răsfăț și relaxare.

Indiferent de câte provocări ar avea, femeile vor arăta întotdeauna impecabil, pentru că asta este natura lor. Elegante, grațioase, un adevărat spirit feminin, chiar și printre cozonaci. De aceea saloanele de beauty sunt un aliat de încredere în orice moment.

Și dacă te gândești că este prea devreme să vorbim despre o programare la un salon în perioada sărbătorilor de iarnă, la cât de repede trece timpul s-ar putea să rămâi fără un loc liber, la fel cum s-a întâmplat și cu cabana.

Cu Stailer nu-ți vei putea închiria o cabană, dar îți poți face o programare la salon

Stailer este o platformă online deja cunoscută în mai toate colțurile țării. Acum nu mai puțin de 20 de orașe pot beneficia de programări rapide la saloanele de beauty.

Cu toții știm acele momente în care trebuie să dăm zeci de telefoane de la un salon la altul pentru ca stilistul să găsească un loc liber și pentru noi, însă de cele mai multe ori nu găseam pentru că trebuia să sunăm cu cel puțin o săptămână înainte. Așadar, ne conformăm și ne programăm din nou peste 2 săptămâni, la data și ora aleasă de stilist, nu de noi. Iar în cazul în care aveam un eveniment important, nu ne rămânea decât să ne aranjăm acasă, deși rezultatele nu erau aceleași ca cele redate de un profesionist. Acum cu Stailer aceste momente sunt date uitării, pentru că noi avem deplinul control asupra programărilor. Poți afla alte detalii aici.

Cu Stailer găsești orice serviciu din industria beauty dorești

Vei găsi pe platformă o gamă largă de servicii precum tuns, vopsit, make-up, manichiură, pedichiură, tratamente faciale, masaje de relaxare, servicii de epilare in Pitesti sau alte orașe și multe altele. Alegi ceea ce ai nevoie și te programezi în mai puțin de 5 minute.

În plus, cu această platformă se pot programa și bărbații la tuns, aranjat barbă sau altele.

Și pot găsi un loc liber pe scaunul unui stilist chiar în aceeași zi.

Mai mult decât atât, Stailer este o platformă 10% gratuită, pe care o poți utiliza ori de câte ori ai nevoie de o programare.

Așadar, nu mai pierde timpul cu datul telefoanelor de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber, găsește unul cu platforma Stailer atunci când tu ai nevoie. Pentru mai multe detalii accesează platforma.

Date de contact: support@stailer.ro

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.