beauty la salon cu stailer

Saloanele de înfrumusețare – Putem trăi fără ele? Cei ce utilizează Stailer sunt de părere că NU!

Ai citit titlul și deja te întrebi ce o mai fi și “Stailer”? Ei bine, tocmai ai dat peste un articol ce-ți va schimba complet modul de a te programa la saloanele de hair & beauty. Nu suntem tocmai cea mai răbdătoare generație, iar cea tânără care vine din urmă cu atât mai puțin. A trebuit să ne readaptăm constant, să utilizăm varii metode, aplicații, gadgeturi și alte scurtături ca să ne eficientizam timpul, să nu ne mai pierdem nici energia și cumpătul degeaba. Iar în acest sens a apărut și Stailer, pentru a te ajuta să găsești mai rapid saloanele disponibile în orașul tău, gata să te primească atunci când ai tu nevoie.

Putem trăi fără multe lucruri în viața asta, însă fără a ne pune pe primul loc, fără a ne îngriji și iubi în primul rând pe noi, nu putem. Atunci când ai grijă de corpul tău, faci anumite îmbunătățiri, automat simți o explozie de încredere în tine, pozitivitate și un feeling de pot să cuceresc lumea! Iar când radiezi optimism, ai un vibe bun și te iubești pe tine însuți, știi că poți oferi din surplusul tău de iubire și altora. Iar toate aceste îmbunătățiri unde le faci? La salonul de înfrumusețare desigur! Și cum găsești mai ușor unul? Cu ajutorul lui Stailer, platforma de programări online la saloanele de hair & beauty.

Ce pași trebuie să urmezi pentru a-ți face o programare

Două lucruri importante trebuie să știi din start și anume că platforma este 100% gratuită și nu mai trebuie să suni niciodată la salon, nici măcar când anulezi programările, citeste in acest articol mai multe detalii. Pun pariu că deja ești curios de ce urmează și acestea nu sunt singurele beneficii. Intră pe pagina oficială stailer.ro, selectează orașul din care ești, genul tău, serviciul dorit, data și ora, iar mai apoi primești doar lista cu saloanele care te interesează, nici mai mult nici mai puțin. Stailer activează momentan în București, Timișoara, Oradea, Cluj și Iași însă se zvonește că în curând va fi de folos și altor orașe.

Să cauți pagini pe Google să suni la fiecare în parte, în speranța că poate găsești un loc, e un fel de ruletă rusească, ai sau n-ai noroc. E time consuming, e frustrant, primești refuzuri sau chiar stai minute bune cu telefonul la ureche ascultând cum sună, dar de răspuns, canci!

Mergând pe principiul ce-și face omul cu mâna lui, nici dracul nu-l desface, cam la asta se rezumă Stailer. Ce sună mai bine, să suni ore în șir la saloane, să aștepți cel puțin câteva zile să mergi la unul sau îți faci tu cu mana ta o rezervare online și mergi chiar și azi dacă așa ai chef? Iar tu ai locul ăla asigurat, n-are cine să ți-l fure, n-au cum să se suprapună programările. Ce-i al tău e pus deoparte!

Crearea contului e opțională

În ziua de azi nici să-ți creezi conturi sau să instalezi ceva nu prea mai ai chef. Cu cât e un lucru mai simplu, cu atât mai bine. Iar asta se aplică în multe din cazurile vieții, fiindcă pe măsură ce înaintezi în vârstă înveți să apreciezi mai mult simplitatea, liniștea și pacea. De aceea, Stailer nu te condiționează cu nimic, poți să-ți faci programări câte vrei și fără cont.

Însă, contul are mai multe avantaje pentru tine dacă ai totuși câteva minute la dispoziție să îl faci. Te voi lasă pe tine să descoperi care sunt acelea accesând stailer.ro. Dacă vrei alte informații scrie echipei la support@stailer.ro.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.