Retelele de socializare si relatia de cuplu

Daca vom intreba cativa oameni despre retelele de socializare, cu siguranta cea mai mare parte din ei vor spune deja ca ei un astfel de cont pe un astfel de site. In ziua de astazi, oamenii usnt dependeti practic de aceatsa retea de socializare mai ales avand in vedere faptul ca este o sursa de informare extrem de buna, ca nu mai spunem de socializare.

Oamenii sunt dependenti de parerea celorin din jur. Ei se simt mai increzantori daca au un anumit numar de like-uri la o anumita fotografie, insemnand ca sunt apreciati si ca oamenilor sua prietenilor le place fotografia respectiva si implicit persoana. De asemenea, indiferent daca recunosc sa nu, oamenii sunt foarte curiosi atunci cand primesc diferite comentarii sau mesaje.

Totul incepe sa capete alte dimensiuni in momentul in care relatia de cuplu incepe sa scartaie. Daca veti pune cateva intrebari oamenilor din jur veti observa cum cea mai mare parte dintre ei au avut deja certuri in cupluri din cauza Facebook-ului, daca nu sau si despartit.

Trebuie sa recunoastem ca internetul este cel care face ca relatiile si comportamentul cu partenerul sa fie regandite. De fapt, acest tip de infidelitate este destul de ambigua insa este si foarte periculoasa. In momentul in care aflam ca partenerul ne-a inselat sarutandu-se cu o persoana sau consumandu-se un act sexual stim deja ce dimensiuni are relatia. Astfel, stim si daca mai are rost sa continuam sau nu insa acest tip de infidelitate agraveaza desutl de mult situatia deoarece introduce partenerii intr-o ceata continua.

Este foarte important sa stiti ca nu trebuie sa va expuneti viata privata pe Facebook. Foarte multe persoane fac acest lucru insa nu realizeaza care pot fi repercursiunile in acest caz. De fapt, expundu-te nu vei mai avea intimitate iar acest lucru te poate schimba pe tine, ca si om. Ai grija sa tii viata personala pentru tine si astfel nu vei avea probleme cu partenerul in legatura cu infidelitatea virtuala.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *