Remedii antistres

Traim intr-o lume foarte agitata si ne este foarte greu sa facem fata tuturor provocarilor zilnice cu care avem de-a face. Se intampla de foarte multe ori sa ne confruntam cu tpt felul de situatii limita si sa nu stim pur si simplu ce ar trebui sa facem pentru a iesi din acea stare.

In momentul in care suntem foarte stresati putem sa facem diferite lucruri gresite. Fie ne putem enerva si putem ajunge in diferite situatii nepotrivite sau certandu-ne cu diferite persone, poate uneori fara vreun motiv intemeiat.

Respiratul

In cazul in care simtiti ca pur si simplu nu va doriti sa mai faceti nimic pentur ca va simtiti foarte rau si aveti o stare foarte nervoasa, trebuie sa respirati adanc. Daca veti respira adanc timp de cateva minute va veti relaxa si va vei simti mult mai bine. Astfel, este foarte important sa faci astfel incat sa te relaxezi, repirand.

Propozitii motivationale

Ai incercat vreodata ca in momentul in care te simti extrem de stresat sa incepi sa iti spui in minte diferite lucruri care sa te ajute sa te simti mai bine? In momentul in care vrei neaparat sa te simti mai bine, este foarte important sa faci astfel incat sa iti spui diferite lucruri care sa te ajute sa te simti mult mai bine. Incearca sa iti spui ca esti o persoana puternica, ca nu te vei lasa invinsa si ca vei reusi sa treci peste problema respectiva fara sa te enervezi. Aceste lucruri aparent atat de simple te vor ajuta sa treci foarte usor peste aceste lucruri.

Zambetul

Poate ca nici nu iti imaginezi cat de mult face un zambet. In cazul in care te simti foarte trist incearca sa zambesti. Zambetul sau rasul te a ajuta foarte mult sa te binedispui si te va face sa te simti mult mai bine.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.