stailer

Programări rapide la salon, prin aplicația Stailer

Simți că timpul nu este niciodată de partea ta? Atunci ai nevoie de aplicația Stailer care îți va facilita programările la salonul de înfrumusețare. Această aplicație te va ajuta să economisești timp atunci când vrei să realizezi o programare la salon.

Descarcă aplicația din Magazin Play, App Store, App Gallery și o vei putea instala în telefon cu mare ușurință. Aceasta este gratuită, utilizarea ei nu implică niciun cost.

Stailer este aplicația de care ai nevoie

Poți uita complet de programările standard realizate la salon. De acum încolo poți utiliza aplicația Stailer pentru a avea parte de programările de care ai nevoie. Îți poți crea un cont de utilizator și poți porni în căutarea celui mai potrivit salon de înfrumusețare pentru tine.

Cu Stailer vei putea merge oricând la salon, la ora și la data stabilite de tine. Vei putea seta serviciul de care ai nevoie în aplicație și vei avea parte de răsfățul de care ai nevoie.

Alegerea pe care o faci se va baza în funcție de preferințele tale. Vei putea studia pozele existente în aplicație a fiecărui salon în parte, dar și lista acestora de prețuri. Mai exact, vei putea face programari prin aplicatia Stailer mai ușor decât crezi.

În plus, vei putea seta remindere, astfel încât să te poți prezenta la toate programările pe care ți le realizezi.

Avantajele programării online la salonul de înfrumusețare

Programarea online la servicii de înfrumusețare este mai ușoară decât crezi. În cele ce urmează vei descoperi câteva dintre beneficiile pe care această aplicație ți le poate oferi.

  • Ai control asupra alegerii făcute

Atunci când te programezi la salon cu ajutorul aplicației Stailer ai parte de control. Vei primi toate informațiile de care ai nevoie pentru ca programarea pe care o faci să fie una sigură. Vei putea studia fiecare salon în parte cu lista de prețuri și cu durata serviciilor. Ai acces la recenziile clienților, dar și la poze din salon. Nu ai cum să dai greș cu alegerea făcută dacă vei analiza toate aceste aspecte.

  • Te poți programa în orice moment

Aplicația Stailer te ajută să te programezi la salon în orice moment dorești. Chiar și la prima oră a dimineții când te afli în drum spre muncă îți poți căuta un salon în apropiere și la finalul programului vei avea parte de o coafură perfectă. 

  • Nu mai pierzi timp

Aplicația Stailer te ajută să nu mai pierzi timp sunând la fiecare salon în parte pentru a obține programarea de care ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să îți selectezi în aplicație ora și data dorite și vei putea avea parte de programarea de care ai nevoie.

Stailer este aplicația de care oricine are nevoie. Cu Stailer nu trebuie să mai aștepți zile bune între programări, ci din contra, te poți programa de pe o zi pe alta pentru a avea parte de serviciul mult dorit. Vezi aici alte detalii care te vor convinge că Stailer este aplicația de care ai nevoie.

Date de contact:

support@stailer.ro

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *