Problema sotului infidel

Am tot auzit in ultima vreme si chiar destul de des auzim cum foarte multe cupluri pe care le consideram foarte sudate, incep sa se destrame iar in primul rand motivul este infidelitatea. Exista foarte multi oameni care sunt infideli si care calca stramb.

Se spune ca barbatii sunt mai infideli decat femeile si nu stiu exact daca este asa, doar ca femeile sunt mai discrete si pot ascunde aceste lucruri spre deosebire de barbati.

Exista foarte multe femei, care se casatoresc cu barbatul pe care il considera alesul inimii sale si este dezamagita imediat pentru a observa ca este inselata. Daca mai are un copil, care este atitudinea pe care trebuie sa o ia femeia respectiva? Ei bine, este foarte important sa iei cele mai bune decizii si sa stii sa te comporti in astfel de situatii mai ales daca abia v-ati casatorit.

Unii spun ca intervine obisnuinta. Intr-adevar, aceasta este „buruiana” care trebuie transformata. In acest sens, este important sa descoperi ceea ce este nou in gandirea si simtamintele partenerului, pentru a-i satisface aceste trebuinte, sa-i reactualizezi profilul afectiv-emotional pentru a descoperi cum anume il poti face sa se simta iubit si implinit alaturi de tine.

Este foarte important sa stim sa vorbim cu parteneurl daca ne dorim ca relatia s adureze. Trebuie s adiscutam foarte serios cu el si sa ii expunem direct motivele care ne fac sa il banuim de infidelitate. Este foarte important sa existe o comunicar eintre cei doi soti pentur ca relatia sa functioneze.

Aceasta actiune porneste de la faptul ca trebuintele se transforma in timp, sub incidenta mai multor factori, insa cele care trebuie tot timpul sustiunute de catre tine sunt legate de increderea si respectul de sine al partenerului tau.

Impune-i respect si cere-i sa iti poarte respect. Nu poti sa fii o persoana insealta tot timpul. In plus, nu te vei putea uita la el stiind ca tocmai se intoarce de la o alta femeie.

Related Posts

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *