Prietenii care trebuie sa dispara din viata ta

Nu cred ca exista vreo persoana care sa nu aiba nevoie de un prieten in viata, indiferent ca vorbim despre o persoana adolescenta, un copil sau chiar o persoana varstnica. Fiecare dintre noi avem nevoie de persoane carora sa le putem martusiri tot felul de lucruri care se intampla in viata noastra. Asa se face ca trebuie sa avem foarte mare grija atunci cand ne alegem un prieten, pentru ca, asa cum stiam si pana acum este foarte dificil sa reusim sa ne gasim un prieten adevarat. In cazul in care nu stii pur si simplu ce ar trebui sa alegi, iata care sunt prietenii de care trebuie sa fugi cat mai repede pentru ca nu iti vor face decat rau:

In primul rand, trebuie sa renuntati cu totul la acel gen de prieteni in care nu iti poti pune niciodata increderea. Este vorba despre prietenii care te descurajeaza tot timpul  indiferent daca vorbim despre o haina care iti place sau despre alegere in care crezi. Astfel, se intampla de foarte multe ori ca acesti prieteni sa te descurajeze oricand si la orice ora. Nu ai nevoie de asa ceva. Sigur ca este bine sa ti se ofere niste sfaturi insa nu trebuie sa faci chiar toate lucrurile care te fac sa fii nefericit, doar ca sa ii faci pe plac prietenului tau.

Un alt tip de prieteni de care trebuie sa scapi cat mai repede, este genul de prieten lipitoare. Acesta este omul care are mereu nevoie de ceva de la tine si colac peste pupaza mereu te gaseste. Isi aminteste de tine doar in momentul in care are nevoie de tine sau de un lucru de-al tau. Acest tip de prieteni trebuie sa dispara cat mai repede din viata ta pentru ca nu iti face bine cu siguranta.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *