Pisicile sunt sociopate

De ce ne plac atat de mult? Care e rostul lor in viata noastra? La pisici ma refer. Acestea chinuie, tortureaza si ucid animale mai mici decat ele doar pentru amuzamantull lor, miauna neintrerupt pana ajung sa fie hranite si dorm toata ziua. Daca un infractor va sparge casa, o pisica nu va reactiona in niciun fel, in timp ce un caine reuseste sa isi proteje stapanul fata de toate situatiile pline de pericol care il inconjoara.

„Nu intelegi” ar spune un iubitor de pisici. „Pisicile sunt de o infinitate de ori mai destepte decat cainii, avand o relatie mult mai diferita cu oamenii”. Insa, daca intr-adevar ne dorim sa fim rai fata de cei care iubesc pisicile am putea adresa o singura afirmatie: „Arata-mi cel putin un om orb care este condus de o pisica.” Indiferent de cum ar fi, se pare ca iubitorii de pisici par sa nu inteleaga. Potrivit specialistilor veterinari, nu exista niciun fel de relatie intre pisici si oameni.

Sunt pisicile capabile de dragoste?

Ii oferi mancare in fiecare zi, adapost si hrana, dar oare felinile sunt capabile sa aprecieze acest lucru? Pisica este o fiinta independenta, care rareori face ceea ce i se impune.  In cazul in care este prezenta oriunde te-ai duce, urmandu-te ca o umbra si analizandu-ti chiar si cel mai neinsemnat gest, explicatia este una sigura: pisica vrea hrana. Atat!

Pisicile dau dovada de un comportament de sociopat, deoarece au privire care iti spune ca ar vrea sa te ucida si sa preia conducerea lumii. Acesta e adevarul despre pisici. Intr-adevar, sunt capabile de inteligenta, insa nu le pasa de nimic altceva decat de confortul lor propriu. Deci, nu se poate spune ca pisicile isi iubesc stapanii, ci mai degraba, unele gesturi de afectiune se traduc cu manipularea stapanului, astfel incat felina sa primeasca ceea ce isi doreste.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.