organizare nunta mireasa

Organizarea unei nunti si ce nu ar trebui o mireasa sa faca

Exista numeroase mituri si traditii despre ce trebuie sa faca mirii in planul lor cu organizarea unei nunti. Cu siguranta ca in functie de loc, de cultura exista alte si alte aspecte ce se doresc a fi incluse in acest plan. Cu toate acestea cand vine vorba de o mireasa e general valabil ca aceasta sa respecte anumite criterii cel putin cand vine vorba de aspectul sau fizic.

Mireasa nu ar trebui sa…

Nu suna a restrictie ci mai degraba a soi de protectie pentru ca iluziile si asteptarile sale sa nu fie spulberate. Asadar, in organizarea nuntii mireasa este intens preocupata de aspectul sau, de partea estetica. O recomandare ce vine pentru aceasta tine de:

  1. Evitarea bronzatului. Acel pre wedding glow ar putea avea aspect si impact diferit de la caz la caz. Nu stii cum risti sa arati ca un rac la propria nunta, cu arsuri sau cu o nuanta prea inchisa fata de ceea ce estetic vorbind ar da bine. Asa ca daca nu s-a inceput o organizare cu cel putin o luna inainte cu doua saptamani inainte de nunta chiar nu este cazul.
  2. Inceputul unui tratament. Din nou tine de o chestiune de timp; daca viitoarea mireasa are nevoie si incepe un tratament corporal sau facial din timp lucrurile stau bine. Insa nu acelasi lucru il poti spune cand se face totul in graba. Cu o saptamana inainte de marele eveniment nu este timpul potrivit sa se inceapa un astfel de program.
  3. Schimbare de look, noua coafura. Pentru ca aspectul unei mirese se stabileste din timp nu schimba macazul. Desi nu este o regula in mare parte se doreste a se pastra parul mai lung pentru ca o eventuala coafura de mireasa sa fie complexa si sofisticata. Daca nu iti doresti sa depinzi la un moment dat de mese evita sa te tunzi chiar inainte de nunta.
  4. Isi cumpere pantofii prea tarziu. Fiind noi acestia vor crea un disconfort clar. Asa ca poate daca ii porti prin casa cateva zile bune se vor mula mai bine pe piciorul tau. Nu se lasa aceasta etapa la urma.

Vei auzi numeroase povesti despre cum este mai bine sa faci. Important este pana la urma sa tii cont de faptul ca iti vei dori sa iti traiesti acele clipe la maxima intensitate. Gandeste totul din perspectiva ta, stiind care iti este gradul de suportabilitate si ce compromisuri esti in stare sa faci.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.