Obiectele din casa pe care le poti folosi pentru o partida se sex

Exista foarte multe persoane care nu isi doresc sa ajunga intr-un sex shop din diferite motive. Sigur ca acestea nu sunt intemeiate mai ales ca de regula oamenii spun ca nu merg intr-un astfel de magazin deoarece le este frica ca vor putea fi judecati. Sexul este un lucru normal de care beneficiaza oricine si care nu reprezinta nici pe departe un motiv de rusinare.

Daca chiar nu ai de gand sa mergi la un sex shop, poti sa faci tot felul de scenarii cu partenerul tau, folosind tot felul de lucruri de prin casa. Sexul este cel care mentine o relatie cat mai armonioasa si care face o legatura intre voi. Chiar daca negati acest lucru, sexul este una dintre cele mai importante tematici a unei relatii.

Exista anumite lucruri din casa care te vor face sa ai senzatii extreme cu partenerul tau si care te vor ajuta sa alungi monotonia din cuplul tau. Iata care sunt ace ste lucruri:

In primul rand, poti sa folosesti gheata sau chiar linguri pe care le-ai tinut in frigider. Dupa ce incepeti preludiul pe poti folosi atingandu-l incepand de la buze si pana in zonele intime ale corpului. Cu siguranta va geme de placere si te va ruga sa mai repedeti acel proces.

De asemenea, poti sa folosesti cu succes esarfe, curele, diademe sau cravate pe post de catuse. Ele vor functiona perfect si te vor face atat pe tine cat si pe partenerul tau sa va simtiti extraordinar. Cu siguranta ca si el si-a imaginat vreodata un astfel de scenariu pe care il poti pune in practica doar cu ajutorul acestor lucruri.

Te-ai gandit vreodtaa ca un simplu prosop va poate ajuta sa va simtiti mult mai bine? Ei bine, propune-i iubitului tau sa te tina cu un prosop in timpul pozitiei doggie style. Va veti simti minunat.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.