O modalitate de destresare si distractie: festivalurile muzicale

Vrei sa dai la o parte grijile, stresul, scoala si parintii? Atunci cea mai buna solutie este sa-ti iei gasca de prieteni adevarati si sa o iei la drum spre unul dintre festivalurile muzicale din aceasta vara care se desfasoara pretutindeni in lume.

Nu ai nevoie decat de banuti, voie-buna, oameni dragi si timp liber, dar si o agenda pe care sa-ti notezi toate posibilele destinatii de petrecere a timpului liber si datele la care se tin cele mai tari festivaluri de muzica din lume, pentru toti si pentru toate gusturile muzicale.

Festivalul International de Jazz de la Montreal-Montreal, Canada

Montreal este un oras favorit de calatorii de peste tot din lume, pentru turistii in cautare de nou, insa incepand cu data de 25 iunie si pana pe 4 iulie vei putea fi martorul celui mai mare festival muzical de jazz din lume. Evenimentul in sine se desfasoara in centrul, inima orasului, si uneste cele mai mari nume din jazz de pretutindeni.

Pe perioada desfasurarii marelui eveniment, traficul este blocat pentru circulatia autovehiculelor, fiind un mare avantaj pentru toti cei reuniti acolo, astfel avand si mai mult spatiu de desfasurare si mai putin stres. Festivalul de jazz cuprinde  interpretari muzicale in are liber si gratuite pe deasupra.

Summer Sonic Festival-Osaka, Japonia/Tokyo, Japonia

Acest festival muzical din Japonia este oarecum un nou venit printre acest gen de festivaluri internationale de muzica, insa chiar si asa a devenit repede unul dintre cele mai mari festivaluri muzicale din Japonia. Se desfasoara pe o perioada de doua zile, intre 13 si 14 august si cuprinde o varietate de genuri muzicale, de la ceea ce interpreteaza Deep Purple pana la reprezentatiile lui Lady Gaga.

Pe langa starurile rock internationale invitate sa interpreteze live aici,  mai este prezent si un adevarat mix de muzicieni japonezi, totul fiind de fapt un amalgam de genuri muzicale. Acest festival se desfasoara atat in Osaka, cat si in Tokyo, doua dintre cele mai mari orase japoneze iar daca crezi ca nu poti fi prezent intr-unul dintre cele doua orase, poti merge in acea perioada in celalalt oras pentru ca nu vei pierde nimic, toti artistii de la acest festival cantand si interpretand live in ambele locuri.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *