Eminem

Muzicieni care trebuie sa gaseasca ceva nou despre care sa cante: Eminem

Fixatia versurilor: Eminem isi uraste sotia si mama.

Cum a inceput totul: Eminem a avut probleme cu mamele, fie ca e vorba de mama sa ori de mama copilului sau, inca de la primul sau album lansat sub egida unei case de discuri, „The Slim Shady LP”. Primul single, „My Name Is” era plin de versuri despre obiceiul prost al mamei sale de a se droga, dar cel mai interesant a fost cantecul „97 Bonnie and Clyde” (nu stiu daca titlul se refera la anul in care a fost inregistrata piesa ori la de cate ori a fost folosit titlul asta in cantece rap). In aceasta melodie, Eminem merge la plaja pentru a scapa de corpul proaspat ucis al fostei lui sotii, Kim. Si al noului ei iubit. Si copilul noului ei iubit. Totul in timp ce fiica lui Kim, care se intampla ca e si fiica lui, era in masina cu el.

De ce trebuie sa inceteze: Una e sa recunosti ca mama ta e drogata si sa-ti ameninti sotia pe primul album. Astfel de chestii pot fi vazute ca un lucru care sa atraga atentia. Dar cand continui sa prezinti aceleasi teme pe urmatoarele trei albume, fie ca vorbesti despre cum ti-ai viola mama („Kill You”) sau cum ti-ai omori iar nevasta („Kim”), atunci de transformi in versiunea rap a lui Marilyn Manson: o figura comica, ce incearca sa transforme socul in publicitate gratuita.

Cand socul a trecut, am inceput sa ne dorim sa inceapa sa aiba probleme cu drogurile, ca restul vedetelor, in loc sa-si prezinte rimele emotionale pe MTV. Din fericire, chiar asa s-a intamplat, si lumea a scapat de „mami a fost rea cu mine”. Pentru cativa ani.

Apoi, in 2009, Eminem s-a intors cu albumul potrivit intitulat „Relapse” („Recidivare”). A doua piesa a albumului (a treia, daca se ia in considerare intro-ul) l-a prezentat pe Eminem intorcandu-se la vechile sale trucuri; cum se cheama piesa? „My Mom”.

 

 

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.