Momentul iubirii

Foarte multe persoane se sfiesc atunci cand vine vorba despre iubire si despre faptul ca doresc sa spuna acest lucru. Multi dintre oameni au inceput sa spuna cele doua cuvinte ca si cum ar fi o forma de salut si nu isi dau seama ca aceste lucruri sunt anormalitati. O alta categorie de oameni, care sunt implicati intr-o relatie intr-un stadiul incipient nu au curaj sa spuna cele doua cuvinte din cauza ca nu isi doresc sa fie desconsiderate.

Acest lucru este determinat de regula din cauza unor lucruri. Fie vorbim despre teama din momentul in care partenerul pare sa nu aiba aceleasi sentimente fie din cauza sa nu considere celalalt ca este prea devreme pentru a iubi pe cineva. De fapt, nu trebuie sa existe astfel de temeri deoarece in momentul in care iubesti nu ar mai trebui sa te intereseze ce anume crede parteneeurl, plus ca acest moment nu este niciodata prea devreme sau prea tarziu.

Daca nu stii cand e momentul potrivit sa spui te iubesc trebuie sa afli cum se simte partenerul. Afla daca are si el aceleasi sentimente iar in cazul in care nu este asa poate ca nu ar trebui sa ii spui, asta ca sa nu te catalogheze gresit.

Din momentul in care iti dai seama ca-l iubesti pe cel de langa tine incepi sa te temi. Ce se intampla daca respectivul sau respectiva nu te iubete la fel? Ce se intampla daca relatia nu functioneaza? Cu cat astepti mai mult, cu atat mai stresant va fi. Nu lasa frica sa va strice relatia. Trage aer in piept si spune-o!

Crezi ca aveti nevoie sa va jucati de ghicitul unul cu sentimentele celuilalt? Luati amandoi o pauza de la chinul asta si vei vedea ca iubitul sau iubita ta se va relaxa brusc dupa ce va auzi de la tine cele doua cuvinte magice.

Nu trebuie sa te gandesti la alte lucruri daca consideri ca iti iubesti partenerul. Va aprecia ca ai spus acest lucru cu siguranta.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.