Mituri despre sarcina

In momentul in care isi doresc sa ramana insarcinate femeile fac tot felul de lucruri si se documenteaza atat cat pot ele. Se intampla de foarte multe ori ca femeile sa inceapa sa se documenteze despre sarcina, despre perioada de fertilitate si despre tot ceea ce ar trebui sa faca pentru a ramane insarcinate. Din pacate, nu este atat de usor sa obtinem acest lucru si de foarte multe ori femeile sunt documentate intrun mod gresit. Ce ar trebui sa stii despre mituri si despre neadevaruri in legatura cu saricna unei femei?

Ei bine in continuare, voi prezenta cateva lucruri  esentiale pe care trebuie sa le stiti in legatura cu sarcina:

In primul rand, nu trebuie sa uitati de faptul ca momentul in care ramaneti insarcinata variaza in mod direct de perioada de fertilitate si nicidecum de altceva. Este foarte important sa fiti intr-o perioada fertila si sa fiti sanatoasa pentru a putea ramane insarcinata.

Apoi, am auzit femei care spuneau ca momentul in care raman insarcintate depind de efortul facut pentru a obtine asta. Ei bine, acest lucru nu este adevarat pentru ca o sarcina nu este un concurs de loterie pentru care ar trebui sa faci atatea incercari pana cand sa obtii rezultatul final.  Deci, daca vei ramane sau nu insarcinata va depinde in primul rand de tine, de starea ta fizica si psihica.

De asemenea, exista unele femei care cred ca pozitia in care stai influenteaza daca vei ramane sau nu insarcinata. Acestea sunt simple povesti care ar trebui sa fie uitate complet. Niciodata nu vom putea spune ca pozitia in care stam poate sa ne influenteze daca ramanem sau nu insarcintate. Este adevarat ca lubrifiantii sau saliva pot impiedica acest lucru insa nu exista nicio treaba sau nicio legatura cu pozitia in care e concepe copilul.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.