Masajul de relaxare

Majoritatea oamenilor cand se intorc de la munca sunt foarte obositi si ii dor anumite parti ale corpului. Stresul cotidian prin care trece toata lumea in ziua de astazi isi pun destul de tare amprenta pe starea noastra fizica si psihica de sanatate.

Este important ca atunci dupa ce ne intoarcem dupa o zi grea de stat in picioare sau de stat la birou in pozitii nesanatoase. sa face, astfel incat sa ne relaxam trupul.

Munca de birou poate afecta foarte mult stare coloanei. Cea mai eficienta solutie pentru eliminarea disconfortului si pentru crearea unei stari relaxante este un masaj. Si ce putem sa facem atunci cand ne intoarcem acasa si nu gasim pe cineva disponibil sa ne faca un masaj? Ei bine trebuie sa stii ca exista trucuri care te vor ajuta sa iti faci un masaj singura chiar mai eficient decat ti-ar putea face o alta persoana. Iata-le:

Pentru masajul umerilor si a spatelui solutia cea mai buna este o minge de tenis care se lasa pe spate. Se ruleaza pe spate pana cand simtiti ca mingea se afla in punctul cel mai sensibil care are nevoie de masaj. Ramanesti acolo pentru cateva minute pentru a obtine un rezultat satisfacator. va veti simti mult mai bine dupa un astfel de masaj deoarece va va relaxa muschii si zonele sensibile care au nevoie de un masaj.

Foarte multe femei se confrunta cu durerile de picioare seara cand ajung acasa. Acest lucru se datoreaza faptului ca au o munca care presupune suprasolicitarea picioarelor fie din cauza ca au stat prea mult in picioare fie din cauza tocurilor. Puteti sa va relaxati picioarele si muschii de la picioare printr-u nexercitiu extrem de simplu si extrem de eficient. De asemenea, puneti o sticla de apa la frigider si rulati-o pe picioare. Astfel va veti relaxa si veti scapa de durerea de picioare,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *