Machiajul ochilor verzi

Fiecare femeie este deosebita prin felul ei de-a fi si are particularitatile care o fac sa fie o femeie unica. Orice femeie isi doreste sa fie foarte frumoasa si sa iese in evidenta prin intermediul anumitor lucruri care o face sa fie unica.

Ochii sunt cea mai buna calitate pe care o poate avea o femeie. Am vazut tot felul de culori de irisuri si ni s-a parut destul de ciudat sa vedem anumite culori inedite.

Femeile folosesc tot felul de trucuri pentru a se infrumuseta si fac acest lucru inca de foarte multa vreme. De fapt, ele folosesc machiajul pentru a ascunde anumite imperfectiuni si pentru a scoate in evidenta ceea ce au mai frumos. Ochii verzi sunt un adevarat atu pentru purtatoarele lor. Este foarte important sa tinem cont de felul in care trebuie sa ne machiem pentru a-i scoate mai mult in evidenta. Iata ce trebuie sa faci daca vrei sa scoti in evidenta anumite trasaturi;

Incepe machiajul ochilor intotdeauna cu aplicarea fardului de baza, atat pe pleoapa mobila cat si pe arcada pana sub spranceana, pentru a lumina arcada si a uniformiza nuanta pielii. Fardul de baza trebuie sa aiba o culoarea naturala, usor sidefata, precum alb perlat, bej, roz foarte deschis sau auriu.

Dupa aplicarea fardului de baza continua cu un fard de nuanta medie pe pleoapa mobila, iar la final poti aplica preferabil un fard mai inchis de la jumatatea ochiului spre exterior, urmarind linia genelor si trasand un “V” inclinat. Nu lasa sa se observe trecerea de la o nuanta la alta, ci incearca sa le estompezi cat mai bine intre ele pentru un efect cat mai uniform.

Trebuie sa tii cont de culorile care te avantajeaza daca iti doresti sa scoti in evidenta cele mai frumoase trasaturi.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *