Lucrurile neinteresante pentru barbati

Se intampla uneori sa ne dorim sa aflam ceea ce se intampla in mintea partenerului insa sa nu reusim sa facem acest lucru. Am vrea sa stim ce anume se poate petrece in mintea unei persoane desi aceste lucruri sunt imposibile pentru ca nu putem citi gandurile unei persoane.

De fapt, din punct de vedere intelectual, barbatii si femeile sunt identici, aparand diferite probleme de sensibilitate, interese si de felul in care comunica. De exemplu, barbatii sunt mai mai directi si inteleg destul de greu indiciile si semnalele mai putin evidente ale femeilor. Din acest motiv, se intampla ca unii oameni sa nu acorde o importanta atat de mare partenerului.

Iata care sunt unele dintre lucrurile pe care un barbat  nu le observa deloc la o femeie. De exemplu, locul in care mergeti la cina.Este o certitudine pe care o poti avea atunci cand vorbesti despre barbati. In mod cert, cu exceptia cazului in care barbatul si-a facut un plan pentru un anumit restaurant, nu ii pasa nici macar catusi de putin locatia pe care o vei alege pentru cina. El va comanda ca de obicei lucrurile pe care il comanda de obicei. In cazul in care te roaga sa alegi tu meniul, ai face bine sa faci acest lucru cat mai repede si sa incerci sa faci propunerea cat mai repede.

De asemenea, barbatului nu ii pasa care este persoana care a spus pentru prima oara „te iubesc”. Acest lucrunu este deloc important pentru barbati. Cel mai rau lucru pe care il poti pati in aceasta situatie este momentul in care se face ca nu aude insa in general daca ii vei sune ca il iubesti, iti va intoarce cuvintele de iubire. Daca vrie sa ii marturisesti acst lucru nu ai avea de ce sa nu o faci si cu siguranta iti va intoarce cuvintele.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.