Lucruri pe care sa le reamintesti copiilor atunci cand vor creste(Continuare 4)

Momentele pe care le-ai trait atunci cand copiii tai erau mici si trebuia sa ai grija de ei iti vor reveni mereu in minte, dar mai ales vei vrea sa le reamintesti tot timpul asemenea situatii si momente penibile si ciudate, pentru a face haz si tu de ei cand vor creste.

Idolii lor

Copiii tai te-au pus in mod constant sa asculti piesele lui Justin Bieber  sau sa o asculti pe Hannah Montana, si tu nu ai avut nimic de obiectat, de fapt nu ai avut voie sa faci asa ceva.  Nu ai avut nimic de folos de pe urma acestui fapt, ba pe deasupra a trebuit sa-l si vezi in concerte sau la televizor, doar pentru ca lor li se parea cel mai tare pusti cu cea mai tare voce.

Cand vor creste mai mari, vei avea si tu ocazia sa ii sacai si sa ii necajesti in legatura cu acest lucru, iar atunci isi vor da seama si ei ca ceea ce adorau pe vremuri era doar ceva comercial si nu foarte special.

Toate chestiile adorabile pe care obisnuiau sa ti le spuna

Atunci cand copiii tai vor fi mari si te vor considera o adevarata bataie de cap, atunci este momentul cel mai bun de a le reaminti ca pe vremuri, in copilarie, obisnuiau sa-ti spuna ca erai cea mai buna mama/tata din toata lumea si alte asemenea cuvinte si alinturi de care sigur „nu-si vor mai reaminti”.

Povestile dinainte de culcare

Aceleasi povesti repetate noapte de noapte care te obsedeaza acum, ii vor obseda pe ei atunci cand vor fi suficient de mari si de maturi incat sa-si dea seama ce obositor si frustrant era pentru tine sa le citesti asa ceva inainte de culcare. Poate ca nu meriti chiar o medalie, insa dreptul de a le spune tuturor prietenilor lor aceste lucruri atunci cand se vor intoarce de la facultate, l-ai castigat cu varf si indesat.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *