Lucruri pe care sa le reamintesti copiilor atunci cand vor creste(Continuare 3)

Multe situatii si intamplari din copilaria celor mici, acum deveniti mari, pot fi foarte rascolitoare, dar si foarte jenante pentru acestia, iar tocmai pentru acest lucru copiii tai ar trebui sa-ti fie vesnic recunoscatori.

Umilirea in public

Uneori, atunci cand sunt mici, copiii tai pot face unele remarci sau pot spune niste lucruri jenante pentru tine, dar foarte sincere de altfel si firesti pentru ei. Pe tine, aceste situatii si momente te pot pune in niste posturi foarte umilitoare, jenante, drept pentru care pe loc ai vrea sa te inghita pamantul.

Tocmai pentru aceste umilinte pe care le-ai avut de suferit, de indurat, de pe urma lor cand erau mici si inocenti, ar trebui sa le reamintesti acum, cand s-au facut mari, pentru ca pana la urma si ei o vor pati in aceste moduri mai incolo, cand isi vor intemeia o familie.

Ce ai ratat pentru a fi alaturi de ei

Toate concertele, toate spectacolele, iesirile cu fetele sau cu baietii, ce le-ai ratat in perioada in care copiii tai erau mici, toate acestea sunt puse pe seama copiilor tai, a nerabdarii lor, a fricii lor de a sta singuri, de unele serbari la care a trebuit sa participi la scoala lor, in loc de a-ti face tu unele mici placeri sau pe seama faptului ca au fost bolnavi sau asa-zis bolnavi doar pentru a-ti capta si avea toata atentia.

Baia la comun

Tocmai pentru a te mai razbuna asa un pic si a te amuza pe seama unor lucruri de care ei ar trebui sa se simta jenati si rusinati pentru ca sunt mari, ar trebui sa le amintesti copiilor tai de momentele in care faceau baie impreuna, ca frati, cel mai mic cu cel mai mare sau invers. Poti fi sigur ca in felul acesta le vei intoarce moneda, si astfel se vor simti si ei un pic mai ciudat referitor la ceea ce faceau in copilaria lor.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.