Lucruri pe care sa le reamintesti copiilor atunci cand vor creste(Continuare 2)

Ca o continuare a continuarii postarii trecute despre lucrurile pe care ar trebui sa le amintesti copiilor atunci cand vor creste mari vom mai aminti o serie in cele ce urmeaza.

De cate ori ai condus

Cand vor fi mai mari si vor fi constienti de ceea ce inseamna sa sofezi, ar trebui negresit sa le amintesti copiilor tai de cate ori ai condus masina de familie special pentru ei si pentru nevoile lor si cata galagie, stres si urlete a trebuit sa infrunti pentru a ajunge la destinatie, si pe deasupra si fara accidente.

Condusul la scoala, la exercitii, la antrenamente, la balet, la locurile de joaca destinate acestora, la tot felul de festivaluri si serbari scolare sau atunci cand a trebuit sa-i lasi peste noapte la bunici sau la prieteni au fost adevarate curse de testare a nervilor si au insumat nenumarate ore de condus.

Obiceiuri sexuale schimbate

De multe ori, dupa ce veneai de la vreo petrecere cu sotia sau iubita si aveati chef de facut dragoste nu mai era ca pe vremuri, ca atunci cand erati liberi de responsabilitati, fara copii, inainte de casnicie, nu mai puteati da frau simturilor si nu v-ati putut desfasura in voie din cauza faptului ca din celelalte camere copiii ar fi putut sa va auda sau mai rau sa va surprinda in timpul actiunii.

In acest caz, a trebuit sa va domoliti poftele sau sa va gasiti mai tarziu alt loc de joaca mai adecvat. Binenteles, asta va suna oarecum ciudat spus copiilor, insa odata ce vor inainta in varsta vor sti exact despre ceea ce vorbiti si va vor intelege chiar.

Momentele cand faceau pe ei in public

Atunci cand din cauza unor situatii mai ciudate sau mai emotionante copiii tai pateau rusinea de a face pe ei in locuri publice, tu ca un adevarat salvator ii curatai, le dadeai haine curate si impiedicai ca o rusine mare pentru ei sa se intample. Pentru asta si pentru multe alte situatii penibile intamplate in vazul lumii, copiii tai ar trebui sa-ti fie recunoscatori si sa isi aminteasca de asta cu emotie.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.