iRig

iRig- gadget-ul care inregistreaza perfect suntele muzicale

Muzica ne incanta urechile de mii de ani, oamenii reusind sa inventeze, pe masura ce timpul a trecut, noi si noi instrumente muzicale menite sa ne incante simtul auditiv. Ei bine, traim in secolul XXI, iar muzica a cam luat-o razna, existand genuri muzicale care implica doar sunete modificate pe calculator, care nu au nicio legatura cu sunetul scos de un pian sau o chitara.

Cu toate acestea, tehnologia a adus si unele beneficii in domeniul muzicii, nu numai muzica de genul dubstep, trance sau trap. Asadar, datorita tehnologiei, muzicantii se pot bucura astazi de inregistrarea sunetelor cu ajutorul unui instrument ce se poate conecta la un dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS. Ei bine, iRig Acoustic este un dispozitiv pentru chitara care reuseste sa inregistreze sunetele acustice cu aceeasi calitate pe care o poti obtine intr-un mic studio.

AmpliTube Acoustic

Atunci cand este conectat cu aplicatia AmpliTube Acoustic, ansamblul reuseste sa simuleze sunetele emise de instrumentul muzical cu perfectiune si permite reproducerea impecabila a sunetelor pe un dispozitiv mobil. Creatorul IK Multimedia sustine ca iRig poate „capta cu precizie intreaga gama de frecvente, tonurile si armonia complexa a sunetelor, oferind o inregistrare a jocului acustic demna de studio-urile muzicale actuale”.

iRig Acoustic este un dispozitiv mic care se prinde de chitara si este inarmat cu un microfon omidirectional in interiorul sau. Acest mini-gadget reuseste sa capteze in mod real sunetele, „fiecare vibratie si interactiune acustica” fiind dovada clara a reprezentarii complete a sunetului instrumentului. Instalarea iRig este una extrem de simpla: acesta se prinde de chitara si se conecteaza la o tableta sau un smartphone, reusind sa inregistreze sunetele la o calitate excelenta. De asemenea, acest gadget este proiectat pentru a fi potrivit oricarui instrument muzical din lume si poate fi utilizat pentru inregistrarea a mai multor sunete muzicale deodata. iRig este disponibil pe piata pentru iOS si Android la pretul de 49.99 dolari.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.