Intrebuintari ale silica gel

Nimic nu e mai enervant pe lumea asta decat pliculetele de silica gel atunci cand iti cumpeeri o pereche de pantofi.  Atunci cand majoritatea oamenilor gasesc o punguta de silica gel intr-o pereche de pantofi, de exemplu, instinctul lor este sa il arunce. Insa, stiai ca aceste pliculete de silica sunt excelente in alte domenii? Iata cateva utilizari dar si unele sfaturi care pot sa iti arate cum se foloseste, cu adevarat, un pachet de silica gel.

Utilizare silica gel

Silica gel este ideala atunci cand este plasata in carcasele de fotografiat subacvatice- Aparatele foto de apa sunt foarte distractive, dar cu toate acestea, umiditatea ridicata ar putea sa ne dea multe batai de cap si, desi nu se poate strica de la condens, asta nu inseamna ca aparatul va rezista pentru foarte mult timp. Ei bine, te poti lupta cu umiditatea daca ascunzi un pachet de silica gel in carcasa aparatului.

Usuca un telefon peste care s-a varsat apa- daca telefonul tau a fost victima unui pahar cu apa, poti sa il salvezi- tot ceea  vei avea nevoie este un plic de silica gel. Scoate bateria si cardul de memorie sau SIM-ul, dupa care arunca-l intr-un recipient umplut cu pachete silica (merge si cu orez uscat). Lasa-l acolo peste noapte inainte de a-l alimenta din nou.

In plus, pliculetele de silica sunt excelente pentru a trage umiditatea din masina. Tot ce trebuie este sa umpli o soseta- de exemplu- cu mai multe pliculete de silica. Vei observa ca dimineata, geamurile masinii nu mai sunt aburite, pentru ca pliculetele de silica au tras toata umiditatea din masina (de asemenea, acest lucru merge si cu nisip de pisica silicat- boabele sunt mai mari).

De asemenea, poti pune cateva pachete de silica gel in geanta unde iti tii produsele cosmetice. In acest sens, cosmeticele pulbere se vor intari, iar tu vei reusi sa te machiezi mai usor.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.