Ingrijirea parului pentru toamna

Tocmai a trecut caldura si bineinteles ca urmeaza un alt sezon mai friguros de aceasta data. In perioada calda ne-am expus razelor soarelui, ceea ce nu ne-a facut chiar atat de bine mai ales pielii sau parului.

Fara nici o indoiala podoaba capilara a unei femei este ceea ce are mai de pret o femeie. Aspectul fizic al unei femei este foarte mult influentat de par, de forma tunsorii sau de culoarea parului.

In plus, cu siguranta ca in perioada verii ati mers la piscina sau la mare iar clorul si apa dura v-a cam asprit parul si pare ca nu mai are chiar acelasi continut. Dupa ce sezonul exploatarii lui a trecut trebuie sa faceti astfel incat sa il readuceti la o forma frumoasa, sa aveti un par stralucitor si cat mai frumos. Iata ce ar trebui sa faci pentru a avea parul cat mai frumos:

Tunderea

Este foarte important sa il tundeti in mod regulat si sa ii luati varfurile despicate deoarece acestea creaza aspectul unui par neingrijit. Este foart eimportant sa mergeti in mod regulat la salon pentur a indeparta varfurile despicate.

Produse speciale

De asemenea, daca va doriti sa aveti un par frumos este neaparat sa folositi produse speciale pentru infrumusetarea si hidratarea parului. Un par frumos este un par hidratat. Daca parul dvs. este lipsit de stralucire si are aspectul sarmei cu siguranta ca nu este suficient d ehidratat. Asadar, trebuie sa folosesti un balsam de par sau sa folosesti in fiecare saptaman cate o masca pentru par pe care sa nu o indepartezi. Maseaza foarte bine scalpul deoarece astfel il vei stimula si va arata mult mai bine.

Renunta la produse de styling

Incearca sa nu mai folosesti pentru o perioada fixativ, spuma de par sau altele care iti afecteaz aparul. Lasa-l sa fie cat mai natural daca iti doresti sa arate bine.

 

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.