Greseli care contribuie la cresterea in greutate

Stim cu totii ca femeile sunt de cele mai multe ori nemultumite de felul in care arata. Daca au parul cret il vor drept, daca il au drept in vor cret, daca sunt farte slabe si nu au forme si-ar dori sa aiba si invers.

Tocmai din aceste motive, barbatii spun mai mereu ca femeile sunt foarte greu de multumit si de cele mai multe ori considera ca sunt dificile. De cele mai multe ori, femeile nu sunt multumite de felul in care arata. Stim cu totii ca niciodata femeile nu sunt multumite de greutatea lor corporala.

Ce-i drept, este foarte usor sa acumulam kilograme insa este mult mai greu sa le eliminam. De cele mai multe ori, se intampla sa facem diferite greseli radicale care ne cresc pofta de mancare si care ne afecteaza silueta fara sa ne dam seama. Iata care sunt aceste greseli:

Micul dejun

Stim cu totii ca este extrem de greu sa reusim sa luam micul dejun. Sigur ca nu putem sa vorbim despre aceste lucruriin momentul in care oaemnii au un obicei din a lua micul dejun. Cei mai multi insa  nu iau micul dejun iar acest lucru contribuie foarte mult, nu doar la acumularea kilogramelor ci si la un ritm de viata nesanatos.

Portii mari

Foarte multe persoana se abtin atunci cand vine vorba de mancare. Mai bine zis, exista destul de  multe persoana care spun ca vor manca anumite lucruri doar sa guste insa se apuca sa manance foarte mult. De exemplu, unei persoane ii este pofta sa manance ciocolata si in loc sa manance doua patretele o mananca pe toata. Aceste lucruri nu pot face decat sa contribuie la acumularea kilogramelor in plus. Este important sa mancam atat cat ne cere organismul si nu mai mult.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.