Greseli ale femeilor in relatie

Exista foarte multe femei care sufera pe motivul ca nu pot avea o relatie serioasa sau ca indiferent cat de mult si-ar dori acest lucru nu reusesc sa intretina o relatie cat mai frumoasa.

Totusi, multe femei fac greseli si nu realizeaza cat de mult le afecteaza sau cat de rau le pot face anumite greseli. In continuare, voi prezenta cateva greseli pe care le fac anumite femei si care nu le fac decat rau. Iata care sunt acestea:

In primul rand, multe femei sunt cicalitoare. Probabil ca stiti deja ca barbatii urasc aceste lucruri la femei. Multe femei pretind ca barbatii lor sa faca anumite lucruri, de exemplu casnice si nu isi dau seama ca pot fi cicalitoare i de-a dreptul enervante. Nu trebuie sa consideri ca un barbat ar putea sa faca lucrurile exact la fel ca tine, pentru ca este imposibil.

O alta greseala pe care femeile o fac in mod frecvent este faptul ca considera ca sunt dependente de barbatii lor. Ei bine, acest lucru este foarte gresit. Orice ar fi, niciodata nu va trebui sa fgim dependente de barbatul de langa noi. Oricine isi doreste sa aibe alaturi o persoana independenta, care sa stie ce isi doreste de la viata.

O alta greseala pe care o fac destul de frecvent femeile este sa vorbeasca cu partenerul despre casatorie inainte ca el sa deschida subiectul. Este foarte important sa nu ii spui tu partenerului inainte ca el sa iti spuna despre casatorie. Astfel, risti sa il sperii si sa fuga pe cat posibil de tine.

De asemenea, nu te prezenta la el fara sa ii spui. Chiar daca vrei sa ii faci o surpriza nu uita ca nu ar trebui sa sa te prezinti acolo fara sa ii spui.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.