google

Google dezvolta o aplicatie bazata pe AI

Se spune ca Google lucreaza la o noua aplicatie de mesagerie mobila care ar putea concura cu serviciile rivale, cum ar fi cele oferite de catre compania Facebook. Noul serviciu va implica inteligenta artificiala si un software de programare care va raspunde la cele mai dificile intrebari. Ideea a luat nastere din dorinta de a permite utilizatorilor sa trimita un text prietenilor si va fi un soft care va cauta pe web surse de informatii pentru a raspunde la unele intrebari.

Inca nu este clar cand serviciul va fi lansat oficial si nici nu se stie cum se va numi. Dar, cu toate acestea, exista surse care sunt de parere ca Google a lucrat de ceva timp la acest serviciu. In plus, se pare ca Google va permite si altor dezvoltatori sa creeze chatbots care sa utilizeze serviciu. Acest lucru inseamna ca utilizatorii ar putea primi un raspuns de la o aplicatie, despre anumite servicii – cum ar fi restaurante, in loc de a se folosi Google Search.

Chatbots Google

„In loc de a tasta o interogare in motorul de cautare Google, utilizatorii pot tasta intrebarile sub forma de mesaje text, unde chatbot-urile vor raspunde. Astfel Google ar conduce utilizatorii catre chatbot-uri specifice, la fel cum si bara de motor de cautare a Google redirectioneaza utilizatorii catre site-urile relevante”- sustine un purtator de cuvant al companiei.

Gigantul Google are deja propria aplicatie Hangouts pentru text, voce si video chat. Asadar, Google va reusi sa isi intreaca cu usurinta rivalii. Aplicatiile populare de mesagerie includ WhatsApp Messenger si servicii de Facebook si Tencent Holdings WeChat, in timp ce Google are un serviciu numit Hangouts. Potrivit The Verge, se pare ca noul serviciu a celor de la Google ar putea concura cu usurinta cu Facebook Messenger. Astfel, pe aceasta cale, utilizatorii nu vor putea sti cu certitudine cine i-a ajutat pentru a afla raspunsul la intrebarea lor: o persoana sau inteligenta artificiala?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.