Fujifilm Finepix S3200

Corporaţia Fujifilm, cu sediul în Tokyo, Japonia, este o filială deţinută 100% de Fujifilm Holdings Corporation. Compania a fost fondată în 1934, ca producător de film fotografic sub numele de Fuji Photo Film Co. Ltd. La data de 2 Octombrie 2006 Fujifilm Corporation a fost nou înfiinţată pentru a prelua operaţiunile companiei Fuji Photo Film Co., Ltd, Shigetaka Komori fiindu-i presedinte si CEO actual.

Printre produsele inovative oferite de Fuji se afla si aparatul foto digital FinePix S3200 care este o camera de tip bridge ce ofera dotari impresionante, un obiectiv Fujinon de inalta calitate cu zoom optic 24X ce permite inregistrarea fotografiilor in orice imprejurare.

Acest aparat foto digital detine niste caracteristici speciale, printre care si un obiectiv cu un zoom de 24x si unghi mare de curpindere(wide 24 mm). De asemenea, dispune de stabilizare optica a imaginii (CCD-Shift) pentru a minimiza efectele miscarii aparatului foto sau a incetosarii imaginii subiectului, chiar si atunci cand fotografiaza la zoom maxim. 

Camera foto va va avertiza atunci cand persoanele aflate in cadru clipesc astfel incat sa puteti salva sau sterge imaginea inainte de a trece la urmatoarea fotografie, dar si  detecteaza fetele persoanelor fotografiate si ajusteaza automat focalizarea si expunerea, pentru a asigura imagini luminoase, la cea mai buna calitate. In plus, inlatura efectul de ochi rosii si poate detecta pana la 6 fete diferite intr-o singura poza.

Inregistreaza fotografii panoramice in timp record. Este suficienta apasarea butonului declansator si va inregistra 3 fotografii in timp ce rotesti aparatul foto. Fujifilm FinePix S3200 le imbina automat si salveaza pe cardul de memorie o fotografie panoramica superba.

Acest aparat foto digital semi-profesional este foarte usor de utilizat si detine mai multe functii de control. Claritatea fotografiior este una mare, culorile sunt foarte patrunzatoare, scotand in evidenta fiecare element al imaginii. Eu recomand cu incredere acest aparat si aceasta marca de aparate digitale pentru ca detin un Finepix S3200 si sunt foarte multumita de el, in calitate de fotograf amator.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *