fam-regala

Familia regala

Indiferent de orasul, tara sau continentul in care traiesti, cu siguranta ai auzit de Familia Regala. De la scandaluri la tragedii, membrii acestei familii au fost pe prima pagina a tabloidelor din toata lumea. Dar, cu toate ca au aparut in toate revistele de presa, scandal sau mondene, exista destul de multe lucruri care nu le stim inca despre Familia Regala. Ei bine, pana si roialitatile au nevoie de intimitate, nu? Sunt si ei oameni.

Ei bine, in cea mai mare parte a timpului, membrii familiei regale par a fi umili: atat printul Harry cat si William au deservit armatei dar si-au dedicat viata si volntariatului in alte state. Regina Angliei face „plimbari regale” pentru a se intalni cu oameni normali. Normali. Adica, ca mine si ca tine. Nu numai ca acestia sunt la pas cu tot ceea ce se intampla, dar au si un siteweb propriu, un canal YouTube si un cont de Twitter. Cu toate acestea, exista cateva lucruri care nu le stiai despre familia regala.

Curiozitati familia regala

Bogati, dar nu chiar atat de bogati. Ai fi de parere ca roialitatea inseamna sa ai orice iti doresti la orice ora, si asta nu numai multumita statutului, dar si banilor pe care ii detii. Ei bine, intr-un fel e adevarat, insa familia regala nu este cea mai bogata din Marea Britanie. De fapt, cu o avere estimata la 550 milioane de dolari, regina este pe locul 257 in topul celor mai bogati oameni din Anglia.

Nu exista nume de familie. Sa fiu sincera, intotdeauna m-am intrebat care e cel de-al doilea nume al reginei. Se pare ca atunci cand esti regina, poti sa ai orice nume iti doresti, iar acest lucru s-a implementat de cand tatal Reginei Elisabeta a schimbat numele din Saxe-Coburg in Windsor. Dupa moartea Reginei Maria, actuala regina a decis sa isi pastreze numele de Windsor.

Uneori, oamenii isi schimba numele deoarece nu sunt multumiti cu cel care il au deja. Altii aleg sa si-l schimbe din cauza ca isi amintesc de unele personaje istorice destul de neplacute. Ei bine, familia regala nu e diferita in acest sens. De fapt, o buna parte din mebrii familiei regale au decis sa isi schimbe numele. Odata ce devin regi sau regine, acestia au sansa de a-si schimba numele. De exemplu, Regina Victoria era initial Printesa Alexandrina; Regele Gorge a fost Printul Albert etc.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *