Capac de toaleta

Doua descoperiri arheologice comice

Catre sfarsitul anilor 1700, cineva care participa la (sau preda) o scoala de scrima din Gdansk, Polonia, a mers la toaleta, a scos un dildo, si-a facut de cap cu el si apoi l-a scapat in toaleta. Stim acest lucru datorita bravilor arheologi care au cautat prin latrina si au dat peste obiectul respectiv.

Respectivul dildo este incredibil de dragut pentru acele vremuri. Oficiul Regional pentru Protectia Monumentelor din Gdansk au lansat un comunicat de presa despre el, oferindu-i o descriere demna de cele mai deocheate cataloage online: acesta este „lung, gros, facut din piele si fibra de spic, avand un cap de lemn.” Pe scurt, oricine l-a scapat probabil ca s-a ofticat foarte tare, pentru ca suna a ceva foarte scump. Pielea era de o calitate foarte mare, iar intreaga chestie a fost ridicata de catre Oficiul Regional pentru … intretinere.

Prezenta acestei jucarii sexuale ne spune cateva lucuri. In primul rand, toaleta, care in acele vremuri nu era mai mult decat o gaura in pamant, era atat de infecta, incat persoana care a scapat costisitorul dildo nici nu a mai avut intentia sa se intinda dupa el si sa-l ia. In al doilea rand, persoana care trebuia sa se ocupe de curatarea toaletelor nu a facut o treaba foarte buna, se pare, din moment ce dildoul a ramas acolo cateva sute de ani.

O alta descoperire ciudata a fost un capac de toaleta de pe vremea romanilor. Tinand cont de actiunea timpului asupra celor mai dure structuri antice, aceasta descoperire este un adevarat miracol. Un capac de toaleta uzat din lemn datand de pe vremea Imperiului Roman a fost gasit intact in Anglia de Nord. Capacul a fost gasit in apropiere de Zidul lui Adrian, in Vindolanda si este singurul de acest fel gasit. Singurul motiv pentru ca nu s-a descompus este ca regiunea are un mediu fara oxigen, ceea ce ne face sa ne gandim la faptul ca am trai cu totii pentru totdeauna, numai daca n-ar trebui sa respiram.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.