Discutiile femeilor despre barbati

Sigur ca orice persoana are macar un prieten cu care sa discute despre diferite lucruri ciudate sau mai putin ciudate. Prietenii sunt pentur a ne distra, pentru a ne ajuta si pentur a ne sustine sau a da sfaturi. Sigur ca indiferent de gradul de prietenie pe care il avem trebuie sa fim foarte constienti de faptul ca nu trebuie sa impartasim chiar toate lucrurile cu prietenii, mai ales in cazul in care suntem casatoriti.

Femeile, in general au tendinta de a povesti anumite lucruri despre relatia pe care o au. Ei bine, trebuie sa fim foarte atenti sa nu dam prea multe detalii despre ceea ce se intampla cu partenerul nostru. De exemplu, nu trebuie sa marturisesti nimanui care sunt temerile sotului tau.  „Femeile nu sunt prea rezervate in a-si declara temerile,” spune dr. Audrey Sherman. Insa, aminteste-ti ca sotul tau nu este femeie si ca temerile pe care vrei sa le divulgi nu sunt ale tale. Daca vei spune tuturor ca sotul tau se teme de tunete sau caini mari il vei face sa se simta sau sa para slab in ochii celor din jur. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il retii este ca sotul tau a avut incredere in tine cand ti-a impartasit temerile sale: sa le spui altora inseamna ca el nu poate avea incredere in tine. Acesta este primul pas pe care el il face catre a-si pierde increderea in tine.” spune dr. Sue Johnson, autorul cartii „Dragostea: Noua stiinta revolutionara a relatiilor romantice”. Prin urmare, inainte de a impartasi altora informatii despre temerile sotului tau, gandeste-te cum se va simti el – ai putea evita sa il ranesti.

Asadar, este foarte important sa vorbim exact lucrurile relevante si sa  nu ne bagam in detalii. Partenerul este persoana cu care dorim sa ne petrecem restul vietii si trebuie sa fie cat mai secretosi si sa pastram lucrurile neplacute in interior.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *