Detaliile fac diferenta – de ce ai avea nevoie de pungi pentru nunta

Tematica nuntii o data aleasa trebuie sa influenteze si sa insufleteasca fiecare element parte din eveniment. Asadar, mergand pe o anumita idee, se presupune ca stii deja ce anume sa alegi in materie de elemente de decor, detalii, accesorii. Nu este insa atat de usor cand la modul practic esti pusa in fata miilor de optiuni. Ai neoie de pungi pentru nunta? Pana si aceste mici detalii pot veni cu cerinte si pretentii.

Pungile speciale pentru evenimente precum nunta

Trebuie sa definim faptul ca pungile pentru evenimente sunt de regula un ultim pas prin care amintesti invitatiilor despre momentele pe care le-au petrecut intr-un anumite cadru. De altfel pot face parte dintr-un soi de campanie, pot fi personalizate si din spirit practic sa aminteasca pe termen lung despre un anumit lucru. Cand vine vorba despre pungile pentru nunta, povestea este cam aceeasi ca si substrat. Cat despre utilitatea lor, urmeaza sa vorbim.

Pungile pentru nunta ti-ar putea fi de folos daca doresti sa oferi invitatiilor tai celebrele marturii. Acestea sunt mici piese decorative, altele sunt destinate consumului – precum borcanele de miere sau gem sau bomboane. Acestea se pot oferi in pungi, de asemenea personalizate, pentru ca marturiile sa nu ocupe spatiul mesei, acolo unde de altfel mai bine troneaza decoratiuni impresionante. Nici sa le oferi pur si simplu nu este elegant, prin natura momentului.

De asemenea, pot contine fotografia mirilor cu fiecare invitat, daca optati pentru servicii foto de asa natura. Pungile le poti folosi si pentru a oferi tort, in masura in care nu toti invitatii mai apuca si acest moment din cadrul nuntii. Exista numeroase optiuni, in functie de ceea ce alegi sa oferi invitatilor. La fel de bine pot inlocui celebrele si clasicele cutii de prajituri.

Tipuri de pungi de nunta

In functie de scopul ales pentru pungile cu pricina vine si tipologia acestora. Asadar, le poti alege pe cele cartonate pentru ca deserturile precum prajiturile sau tortul sa se pastreze mai bine. Sau poate iti surad pungile din hartie colorata, clasice in tipar, cu doua barete. Daca te gandesti in mod special la ceva comestibil ce va sta in pungile cu pricina, poate chiar si sticle cu bautura fina, poti alege pungile special create in acest sens.

Preturi si optiuni

Nu in cele din urma, daca te-ai decis sa achizitionezi pungi pentru nunta, vei dori sa stii si care este sursa ta. Cea mai accesibila optiune este cea online, acolo unde gasesti sortimente diverse in timp util. Vei gasi de la pungi nunta ieftine pana la cele diferite, colorate si sortate dupa anumite criterii. Pe masura detaliilor de acest gen vin si preturile.

Spre exemplu, vei gasi pungi personalizate care pun accentul exact pe ideea de marturie, cu mesajul “Va multumim!”, sugestiv pentru ceea ce ai dori sa exprimi si sa spui fiecarui invitat. De asemenea, exista varietate de imprimeuri, specifice nuntilor. Preturile pot fi modice, chiar si sub un leu. Atentie insa! Ar fi bine sa achizitionezi un numar mai mare, estimand desigur cati invitati veti avea. Nu vei dori sa ramai fara, sa ai nevoie ulterior de completare si sa nu iti gasesti sursa din acest punct de vedere.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *