De ce sa preferi iarba si nu alcoolul

weedIn noptile in care vrem sa ne destresam si sa uitam de lume, de noi,dar mai ales de grijile cotidiene, avem de ales intre mai multe alternative de petrecere a timpului liber si a banilor, printre care si fumatul de iarba la domiciliul propriu sau consumul de alcool si distractia intr-un club sau bar. In cele ce urmeaza voi enumera cateva motive pentru care fumatul de iarba acasa la tine este mult mai fain decat alcoolul.

Pentru ca la un moment dat iarba te va trimite la somn, dar alcoolul te va indemna sa vrei mai mult si sa cazi in dizgratie. Pentru ca iti va dezvalui propria personalitate si adevaratul tu. Pentru ca iarba este naturala. Pentru ca nu te va putea otravi, asa cum in schimb o vor face bauturile alcoolice.

Pentru ca iarba te va ajuta sa gandesti limpede. Pentru ca in felul acesta nu vei deranja niciun vecin. Pentru ca nu trebuie sa-i cumperi bautura; iarba te va iubi pentru ceea ce esti. Pentru ca nu te va face sa crezi ca esti un dansator nemaipomenit, cand de fapt nu este deloc asa.

Pentru ca nu va trebui sa dai niciun banut pe taxi-urile catre casa, pentru ca esti deja acolo, in cel mai mare confort posibil. Pentru ca vei vrea sa-ti vezi dealer-ul mai des. Pentru ca iti place culoarea verde; verdele este o culoare asa de naturala,de vie, de proaspata, de luminoasa si fosforescenta.

Pentru ca a aparut la TV un nou film strain pe care vrei sa-l vizionezi cat mai repede. Pentru ca vrei sa fii dat drept un bun exemplu; oricum fata de alcoolici si betivani, tu nu esti decat un om care vrea sa se simta bine si sa nu intreaca masura, mai ales ca stai acasa la tine.

Pentru ca urmezi religia plantelor; le venerezi. Pentru ca ai prefera sa stai in liniste doar cu gandurile tale, fara sa asculti muzica haotica din club. Pentru ca iti place patul tau si nu l-ai da pe nimic altceva si in final, pentru ca te respecti prea mult pe tine insuti pentru a decadea intr-un fel mare intr-un bar.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *