De ce avem nevoie pentru a aplica unghii cu gel

Inainte sa se intrebe care sunt procedurile normale prin care trec unghiile atunci cand le aplicam cu gel, femeile intreaba mai mult despre modul in care se indeparteaza gelul de pe unghii. Stim cu totii ca unghiile, sau mai bine zis mana unei femei poate caracteriza intru totul o femeie indiferent de profesia sa. O femeie trebuie sa aiba tot timpul unghiile ingrijite si frumoase deoarece ele sunt „cartea de vizita” a femeii.

Foarte multe femei mai apeleaza inca la acea tehnica clasica de ingrijrie a unghiilor si anume la cea prin care se aplica un lac de unghii. Ei bine, se pare ca odata cu inovatiile din societatea noastra au aparut si alte modalitati de ingrijire a unghiei. Avand in vedere ca s-a evoluat foarte mult trebuie sa fim constienti   ca si procedurile de infrumusetare sunt mai bune si mai performante.

Extensiile de unghii nu mai sunt un subiect necunoscut pentru femei, mai ales ca foarte multe dintre ele apeleaza la aceasta tehnica pentru au i-au descoperit avantajele. din moment ce am optat pentru unghii cu gel nu va trebui sa ne mai facem unghiile atat de des deoarece modelul nu se va deteriora deloc. Este important, ca dupa o perioada in care unghia a crescut sa mergem la o sedinta de intretinere.

Multe manichiuriste ar vrea sa invete aceasta noua tehnica si sa intre in aceasta arta, pentru ca vrem sau nu sa credem, manichiura poate fi o adevarata arta. Un alt avantaj al acestei tehnici este faptul ca gelul de strat este destul de gros astfel incat unghia nu risca sa se rupa sau sa se deterioreze. In plus, prin aplicarea gelului vom obtine culori mai vii si mai luminoase decat am putea obtine prin aplicarea unui banal lac de unghii.

Daca sunteti incepatoare si v-ati dori sa invatati aceatsa tehnica, trebuie sa stiti ca aveti nevoie de cateva ustensile. In primul rand va trebuie o  o lampa unghii care va usca gelul UV pe unghii. Apoi, aveti nevoie de gel de diferite culori insa in principal trebuie sa folositi gel incolor, aveti nevoie de pile de diferite feluri si duritate deoarece la fiecare alt pas se va folosi o altfel de pila, mai aveti nevoie de degresant pentru a indeparta surplusul de gel care nu s-a uscat dupa introducerea mainilor in lampa, ulei pentru cuticule, spray pentru uscarea rapida a gelului si bineinteles, sclipici, strasuri sau tot felul de aplicatii pe care le puteti folosi folosindu-va totodata si de imaginatie.

Mai este important sa va informati si sa fiti tot timpul la curent cu noutatile si cu moda in materie de cosmetica. Chiar daca va vine greu sa credeti este destul de important sa fiti la curent cu tot ce este nou pentru a sti sa ii faceti recomandari clientei dvs. De asemenea, modelul pe care il faci este foarte important si din acest motiv el trebuie sa fie unic. Sigur ca pentru acest lucru trebuie sa fiti o persoana talentata cu o imaginatie bogata.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *