De cate tipuri sunt femeile?

tatuaj-11Exista ceva mai derutant decat mintea unui barbat? Poate doar mintea unei femei. Daca stam si ne gandim mai bine de fapt, mintile barbatilor nu sunt atat de complicate de fapt. Psihicurile lor pot aparea ca niste labirinturi, dar in realitate lista de prioritati a barbatilor include doar niste lucruri absolut esentiale pentru ei: bautura, sex, mancare si bani, dar nu neaparat in aceasta ordine.

In timp ce tind sa cred ca barbatii sunt de fapt foarte usor de inteles, nu neg si faptul ca ale lor comportamente pot fi uneori foarte derutante pentru femei. Noi, femeile, ar trebui sa incepem sa intelegem ca singure ne cream gauri negre legate de barbati si ca totul vine de fapt din mintile noastre.

Atunci cand barbatii nu actioneaza in felul in care suntem obisnuite sa o faca, ajungem sa ne frustram; la ceea ce ne asteptam si ceea ce se intampla de fapt sunt doua lucruri total diferite. Nu este greu sa ne dam seama ca regulile iesitului in oras nu mai sunt aceleasi, si ca s-au schimbat drastic.

Acum daca s-au schimbat in mai bine sau mai rau ramane de vazut. Aceasta minunata lume a intalnirilor ne-a facut sa ne deprindem cu caracteristicile a mai multor tipuri de barbati din preajma noastra. Insa o chestie se aplica la majoritatea barbatilor, odata ce au facut sex cu tine, isi cam pierd interesul si pleaca.

Nu se intampla neaparat imediat si nu neaparat pe neasteptate, insa se intampla. Nu prea tin cont de faptul ca te cunosc de ceva vreme si ca se simt foarte bine in preajma ta. Odata ce floarea va fi polenizata, ca sa zicem asa, vor pleca la alta mai atragatoare. Barbatii au obiceiul de a categoriza femeile intr-unul dintre aceste doua categorii care urmeaza.

Categoria A: Fata buna pe care si-o imagineaza a fi material bun pentru o eventuala relatie, mai ales dupa ce joaca de-a partenerele multiple cade, la care apeleaza dupa ce se linistesc si vor sa se retraga la casa lor(acestea fiind asa zisele fecioare).

Categoria B: Fata rea cu care se cupleaza doar pentru a obtine unele beneficii sexuale, alaturi de care nici latura emotionala si nici interesul nu le este trezit pentru o perioada mai lunga(acestea sunt femeile usoare).

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.