Curatenia pentru Craciun

E deja Decembrie si ne gandim la lucrurile pe care trebuie sa le facem inainte de sarbatori. In acest anotimp minunat si in aceasta luna ne vom ocupa in principiu de cadouri si de surprize.

De asemenea, inainte de sarbatori si de a ne face cadouri este foarte important sa ne gandim la cum am putea sa facem astfel incat sa incepem curatenia. Curatenia dinaintea Craciunului este o adevarata necesitate si chiar face parte din ritualul traditional al tuturor gospodinelor. Oricum, daca va dortii s aobtineti u nrezultat impecabil trebuie sa faceti astfel incat sa aveti o strategie foarte bine pusa la punct. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta de minune:

Inainte sa te apuci de treaba, energizeaza-te si imbunatateste-ti starea de spirit cu ajutorul unei atmosfere pozitive. Muzica ta preferata este o solutie rapida si accesibila, capabila sa-ti trezeasca entuziasmul si pofta de curatenie. Cand esti gata de atac, urmeaza urmatorii pasi ajutatori:

Goana dintr-o parte in alta a casei te va obosi peste masura si iti va prelungi in mod inutil sesiunea de curatenie. Stabileste ordinea incaperilor de care urmeaza sa te ocupi si nu te apuca de mai multe treburi in acelasi timp. Organizarea este un pas esential al strategiei tale eficiente.
Deschide toate jaluzele , draperiile, geamurile si usile pentru a permite aerului curat sa patrunda in camera. Daca lumina naturala nu este suficienta, aprinde orice sursa iluminatoare pentru a nu scapa niciun colt al perimetrului de lucru.

Scoate afara toate piesele de mobilier, precum masa, scaunele, dulapioarele sau fotoliile si lasa-le pe hol pana termini curatenia. Asaza obiectele mici in cutii separate, astfel incat sa le ai pe toate la un loc.

Este foarte important sa faceti astfel incat sa sa aveti o strategie foarte bine stabilita. Incepeti lucrurile sistematic pentru a nu sari peste lucrurile importante pe care aveti sa le faceti.

 

 

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *