Cum trebuie sa tratam acneea

Foarte multe persoane se confrunta cu tenul acneeic. Asa cum aratau chiar si studiile, mai mult din jumtatate de populatie se confrunta cu un ten acneeic.

In ziua de astazi, se pare ca femeile in proportiw de mai mult de 60 % se confrunta cu tenul acneeic. Se pare ca aceasta afectiune a epidermei nu apare asa cum am fi crezut, doar la adolescenti pentru ca o mare parte dintre adulti se confrunta cu o astfel de problema.

Tenul acneeic nu este tocmai un lucru foarte simplu. De regula, apar foarte multe probleme deoarece oamenii nu reusesc sa trateze foarte usor afectiunea. Exista totusi unele remedii naturiste sau naturale de care puteti profita daca va doriti sa aveti un ten curat si sa scapati de acnee. Iata ce puteti folosi pentru a combate problemele la nivelul epidermei:

Usturoi

Este posibil sa va vina destul de greu sa credeti, insa usturoiul poate face adevarate minuni impotriva tenului acneeic. Se curata un catel de usturoi, se taie rondele si se aplica pe cos fixandu-se cu ajutorul unui leucoplast. Se lasa sa actioneze peste noapte. Dimineata, puteti sa clatiti fata si cu siguranta veti avea surpriza de a observa ca toate cosurile s-au retras.

Mierea de albine

Si mierrea de albine este extrem de benefica. Stim cu totii ca mierea de albine are antioxidanti, antiinflamatori si efecte antibacteriene. Puteti sa folositi mierea de albine pentru tratarea acneei. Se aplica relativ  2 lingurite de miere de albine pe intreaga suprafata a pieleii. Se lasa sa actioneze aproximativ 30 de minute dupa care se clateste cu apa calda.

Aspirina

De cele mai multe ori atunci cand simtiti ca aveti o anumita problema luati o aspirina pentru ca are anumite efecte care pot contribui la combaterea anumitor dureri. Trebuie sa pisezi 2-3 aspirine simple, netamponate si sa amesteci cu cateva picaturi de apa astfel incat sa obtii o pasta usor de intins.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *