parfum

Cum sa cumperi un parfum bun

Un parfum ofera mult mai mult decat un miros placut persoanei ce il poarta. Adauga un plus de stil si devine o parte din personalitate. Cumpararea parfumului potrivit este o adevarata provocare.

Folosite inca din timpurile antice mesopotamiene si egiptene, metodele de preparare ale parfumurilor au trecut printr-o serie de schimbari pe parcursul anilor. Singurul lucru ce nu s-a schimbat este modul lor de folosire si esentele utilizate.

Inainte de cumpararea unui parfum, este important sa intelegem ceea ce poate sa faca pentru noi. Poate sa fie atragator pentru unele persoane, poate sa fie deranjant pentru altele. Alegerea aromei potrivite va veni in completarea mirosului natural. Un parfum potrivit trebuie sa fie suficient de subtil pentru a te invalui in aroma sa, in acelasi timp nu trebuie sa fie prea intepator pentru a ajunge sa deranjeze pe altii.

Inainte de a cumpara, trebuie sa te hotarasti asupra bugetului pe care vrei sa il aloci. Odata cu calitatea ridicata, va creste si pretul. De asemenea trebuie sa stii ocazia cu care il vei purta. Pe timp de zi sau pe timp de noapte, la evenimente speciale sau zilnic, iata in continuare cateva sfaturi ce te vor ajuta sa faci alegerea perfecta.

Principala regula ar fi sa incerci parfumul inainte de a-l cumpara. Nu vrei sa cumperi ceva doar pentru ca „e de firma” si sa ajungi sa nu iti placa. Daca vrei sa alegi o aroma noua, recomandat este sa te limitezi la maxim trei optiuni, altfel simtul mirosului va deveni confuz si nu vei mai putea face bine diferenta intre ele.

Nu incerca parfumul pe o alta persoana, intrucat acelasi parfum miroase diferit in functie de tipul de piele. Zonele unde sunt incercate cel mai frecvent sunt incheieturile mainilor si zona gatului, dupa lobul urechii. Va trebui sa astepti cateva minute, pana cand va fi emanata aroma dupa contactul cu pielea.

Parfumul ce vrei sa il cumperi poate fi pentru tine, in acest caz vei urma sfaturile anterioare. Daca totusi cumperi pentru altcineva, spre exemplu vrei sa faci un cadou unui barbat, poti gasi aici parfumuri barbati, ai o mare varietate de optiuni dintre care poti sa alegi. Daca va fi oferit drept cadou, asigura-te ca il si ambalezi corespunzator. Majoritatea parfumurilor vin preambalate aspectuos, insa poate persoana care il va primi asteapta ceva personalizat din partea ta. Astfel adaugand o nota personalizata, parfumul-cadou pe care il vei oferi va avea un impact si mai mare. Asigura-te ca urmezi toti acesti pasi si cu siguranta vei face alegerea potrivita, fie ca parfumul ales este pentru tine, fie ca il vei face cadou.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *