Cum sa ai o relatie minunata

In momentul in care iti doresti sa ai o relatie de lunga durata si nu gasesti raspunsul pentru care nu ai reusit asta pana acum, este neaparat sa stii ca probabil faci cateva greseli.

O relatie frumoasa si armonioasa presupune intelegere din partea ambilor dar mai ales efort din partea ambilor parteneri. Pentru ca relatia sa functioneze este neaparat sa ca ambii parteneri sa participe la imbunatatirea relatiei. Ce trebuie sa faci in cazul in care iti doresti o relatie de lunga durata?

In primul rand, este foarte important sa faceti astfel incat sa pregatiti mici surprize in momentele grele ale partenerului. In cazul in care partenerul va anunta ca a avut o zi foarte grea ati puteaa sa ii faceti o mica surpriza sau un mic cadou. Acest lucru nu se refera nicicum la ceva material pentru ca un dar fara o valoare in bani poate face mult mai mult decat ar face o un alt cadou.

Cand stiti ca a avut o zi grea puteti sa ii pregatiti partenerului o surpriza culinara sau un masaj. Cu siguranta va fi recunoascator daca ii veti face o astfel de surpriza.

De asemenea, trebuie sa spuneti mereu „multumesc”. Se intampla ca dupa o anumita perioada, cand se instaleaza rutina si monotonia in cuplu sa uitati sa ii mai multumiti partenerului de diferite lucruri. Se intampla de foarte multe ori sa uitam sa ii spunem partenerului ca ii multumim pentru diferite lucruri crezand ca la un moment dat este absolut normal ca el sa faca diferite lucruri pentru noi.

Ei bine, este foarte important sa multumim pentru toate lucrurile care se intampla de obicei sau pentru toate eforturile pe care partenerul le face.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *